Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

«Άγαμοι θύται του... χρόνου» (ΦΩΤΟ)

ελικά Βόλος και Καβάλα παραμένουν στη Superleague, μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Δείτε πως διαχειρίστηκαν την είδηση τα δημοφιλέστερα αθλητικά sites.
 
«Άγαμοι θύται του... χρόνου» (ΦΩΤΟ)
Gazzetta.gr
ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!
Η απόφαση για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα με αφαίρεση βαθμών είναι οριστική για τον Ολυμπιακό Βόλου (-10) και την Καβάλα (-8) και στο μυαλό όλων ήρθε ένα συγκρότημα από τα... παλιά!
Sport24.gr
Εφ..αίσιο τέλος αλά ελληνικά!
Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την Πρωτοβάθμια απόφαση της Superleague και τιμώρησε με αφαίρεση 10 βαθμών τον Ολυμπιακό Β. και 8 την Καβάλα χωρίς να τους υποβιβάζει! Το οριστικό πρόγραμμα της Superleague 2011/12 »
Contra.gr
Yποβιβάζονται... του χρόνου
Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα γλίτωσαν τον υποβιβασμό, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την απόφαση της Super League! Αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν η τιμωρία των δύο ομάδων. Μένουν ως έχουν οι ποινές Μπέου-Ψωμιάδη.
Sport-fm.gr
Μένουν… μειωμένοι
Παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά με αφαίρεση 10 και 8 βαθμών αντίστοιχα Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε εν μέρει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, όπως είχε μεταδώσει πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Βάσει του κανονισμού, η αφαίρεση βαθμών συνεπάγεται και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: