Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αθανασιάδης: «Πάνω από όλους ο ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος ότι αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός στα παιχνίδια με την Καρπάτι, θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του Europa League εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε:

Για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση: «Απλώς είχα επιβαρυνθεί αρκετά στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και αποφασίσθηκε να μη ρισκάρω το απόγευμα. Πάντως είμαι καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μέση μου».

Για την προοπτική να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός από τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Ίσα-ίσα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Αυτό είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να επισημάνω όμως, ότι πάνω από όλους μπαίνει η ομάδα, ο ΠΑΟΚ. Αυτός πρέπει να πηγαίνει καλά και να πραγματοποιεί τους στόχους του, με όλους εμάς να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Για τα παιχνίδια κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ: «Αν είμαστε σοβαροί, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και στη συνέχεια θα πάμε για την πρόκριση στην Ουκρανία. Πρέπει να νικήσουμε στην Τούμπα χωρίς να δεχθούμε γκολ».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: