Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ηρακλής-Ελληνοποίηση και «βόμβες»

Tην ενίσχυση του ρόστερ με έξι ή επτά Έλληνες παίκτες έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα στον Ηρακλή εν μέσω της αναμονής για την παραμονή ή μη του «γηραιού» στη Σούπερ Λίγκα.
Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις τόσο στην Football League, όσο και στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Γάλλο Φορέ και τον Τσέχο Μαγκέρα, ενώ στα σκαριά βρίσκονται περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι, αν αποκτηθούν, θα προκαλέσουν «αίσθηση».
Να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη επιθυμεί ο Μπόγκνταν Μάρα, με τον Κυριαζή να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στην Ιταλία και όλα αυτά ενώ ο Ηρακλής είναι κοντά σε συμφωνία για τα οφειλόμενα σε παίκτες.
Εν αναμονή του CAS
Κομφούζιο ενδέχεται να δημιουργηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς το CAS θα βγάλει απόφαση σε δύο εβδομάδες για τον αν είναι αρμόδιο να εξετάσει την υπόθεση των Θεσσαλονικιών.
Αν υπάρξει θετική έκβαση για τους «κυανόλευκους», τότε το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση μέχρι τα τέλη του άλλου μήνα και αυτό σημαίνει μπορεί να τεθούν υπό αίρεση τα αποτελέσματα που θα έχουν σημειωθεί μέχρι τότε.
Πρωτοδικείο
Σήμερα, τελικά, αναμένεται να γίνει η κατάθεση αίτησης στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό διοίκησης, καθώς προέκυψε άρνηση, την τελευταία στιγμή, του Δημήτρη Μαργαρίτη να συμμετάσχει στο σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: