Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σχέδιο «Ρωσία 2018»

Την καλύτερη δυνατή παρουσία της εθνικής τους ομάδας θέλουν οι Ρώσοι, ενόψει του Μουντιάλ 2018 το οποίο διοργανώνουν, και στο τραπέζι της Ομοσπονδίας έπεσε ένα ακραίο αλλά όχι και απίθανο σενάριο.

Σχέδιο «Ρωσία 2018»

Συγκεκριμένα, πρόκειται για σύσταση ομάδας με το όνομα «Ρωσία 2018», η οποία θα πάρει μέρος στο εγχώριο πρωτάθλημα με διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμών.

«Είναι σαφές ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική μέσω τις ομαδικής δουλειάς στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας στον κόσμο. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και να αποκτήσουμε πλεονεκτήματα. Ένας από αυτά, ίσως και το σημαντικότερο, θα ήταν να μπορούσαμε να ιδρύσουμε μια ομάδα – Ρωσία 2018», είπε σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ανατόλι Βορομπίεφ κι εν συνεχεία τόνισε:

«Η ομάδα θα πάρει μέρος στο εγχώριο πρωτάθλημα της σεζόν πριν το Μουντιάλ. Θα αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας και θα υπάρχουν δύο μεταγραφικές περίοδοι. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουμε κάποιον παίκτη στην ομάδα του και να αγωνιστεί στο Champions League». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: