Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Απέρριψε προτάσεις για Γκιστ!!

Τρεις διόλου ευκαταφρόνητες προτάσεις για την πώληση του Γκιστ απέρριψε ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τεστ με απουσίες σήμερα στη Γαλλία με Ερυθρό Αστέρα, κριτήριο για τα μεταγραφικά.

Απέρριψε προτάσεις για Γκιστ
Το σίριαλ με την ενσωμάτωση του Τζέιμς Γκιστ έλαβε αίσιο τέλος, με τον Αμερικανό που διευθέτησε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα να ενσωματώνεται από χθες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Οι «πράσινοι» όχι απλώς στήριξαν εμπράκτως τον παίκτη στην περιπέτειά του, αλλά και απέρριψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού προτάσεις για την πώλησή του. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές κατέθεσαν, σύμφωνα με την «Πράσινη», προτάσεις 500-600 χιλ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσει στη γαλλική πόλη Μιλούζ. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης, ενώ από ελαφρά θλάση ταλαιπωρείται ο Μαυροκεφαλίδης και ο Νέλσον έχει ενοχλήσεις στην κνήμη και θα επανεξεταστεί.

Το Σάββατο οι «πράσινοι» θα παίξουν με τη Στρασμπούρ (22:00) και την Κυριακή με την Μπάγερν Μονάχου (16:00). Τα τρία αυτά τεστ πιθανότατα θα αποτελέσουν κριτήριο για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, ειδικά στις θέσεις «3» και «5». Η τελική απόφαση ανήκει στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: