Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Με υπογραφή… Βαζέχα!!

Εξαιρετικές συστάσεις από τον μεγάλο Κριστόφ Βαζέχα για τον 22χρονο μπακ Ντάνιελ Τζβίνιελ, που παρακολούθησε με τις Ελπίδες της Πολωνίας ο Νίκος Νταμπίζας. Τι ετοιμάζει για Καλλονή ο Αναστασίου.

Με υπογραφή… Βαζέχα
Ο Κριστόφ Βαζέχα είχε έρθει άγνωστος στο ευρύ κοινό από την Πολωνία και έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τώρα, από τη θέση του προπονητή του Φωστήρα πλέον, αλλά πάντα σαν αγνός φίλος του «τριφυλλιού», ο παλαίμαχος φορ μιλά με τα καλύτερα λόγια για έναν συμπατριώτη του που τσεκάρουν οι «πράσινοι».

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τζβίνιελ, τον 22χρονο αριστερό μπακ της Ρουχ Χορζόφ, που παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας προ ημερών. Ο νεαρός άσος, που είχε 31 συμμετοχές και 1 γκολ την τελευταία σεζόν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. «Είναι μεγάλο ταλέντο κι αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Πολωνία. Είναι αρκετά γρήγορος κι έχει καλή τεχνική κατάρτιση, γενικά τα χαρακτηριστικά του έχουν ενδιαφέρον. Κατάφερε να ξεχωρίσει στην πρώτη του χρονιά στη Ρουχ Χορζόφ. Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια γιατί με μια χρονιά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είναι πάντως καλός παίκτης», τόνισε ο Βαζέχα στο «Goal» για τον συμπατριώτη του.

Επειδή, πάντως, αν κι εφόσον γίνει κίνηση για τον Τζβίνιελ αυτή δεν αναμένεται πριν το Γενάρη, στον Παναθηναϊκό ζουν για το… σήμερα. Κι αυτό περιλαμβάνει τον μεθαυριανό αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Ρισβάνη, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την Τρίτη. Ιατρικά θα είναι έτοιμος για το ματς της τρίτης αγωνιστικής, αλλά πιθανώς να μείνει στην Αθήνα, αφού υπάρχουν αρκετές λύσεις για τα μετόπισθεν. Το βέβαιο είναι πως στην επίθεση θα βρίσκονται και πάλι οι Πέτριτς και Καρέλης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: