Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σιμόπουλος: «Με εκπλήσσει η προχειρότητα του Παπαγεωργίου»

Στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Γιώργου Γαλανού, Θόδωρος Σιμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε  στην ενόχληση του πελάτη του μετά και το  θέμα που προέκυψε με τον νέο επενδυτή και τη συνάντηση που είχε με τον Ισπανό επιχειρηματία, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη Χάρης Παπαγεωργίου, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Μetrosport". 

Για το αν ενοχλήθηκε ο κ.Γαλανός: «Φαντάζομαι ότι είναι λογικό και αναμενόμενο ο κ.Γαλανός να εκφράζει μια ενόχληση. Εγώ πραγματικά εξεπλάγην με το δημοσίευμα το οποίο το διάβασα σήμερα το πρωί.  Φυσικά δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τον κ.Παπαγεωργίου για τις ενέργειες που έκανε. Εμένα προσωπικά με εκπλήσσει η προχειρότητα με την οποία κινούνται κάποιοι  παράγοντες του Άρη , σε τέτοιες εποχές και τέτοιες στιγμές πολύ κρίσιμες για την ίδια την  ομάδα του Άρη. Όταν σε τρεις ημέρες την Κυριακή το απόγευμα , η ομάδα του Άρη δίνει ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο αγώνα σε ένα νέο πρωτάθλημα βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα , εκπλήσσομαι».

Για την τοποθέτηση του Παπαγεωργίου ότι δεν καπελώνει τον Γαλανό αλλά απλά αναζητεί έναν ισχυρό επενδυτή: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται και δεν ανακοινώνονται και κάποια που δεν γίνονται και ανακοινώνονται , όπως έλεγε ένα σώφρον πολιτικός. Ο κ.Παπαγεωργίου ως πρόεδρος του ΑΣ Άρη μπορεί να κάνει όποιες επαφές θέλει. Είναι δικαίωμα του. Άλλωστε αυτός είναι ο φορέας που θα τρέξει την ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία. Είναι όμως λογικό και σώφρον αυτές οι επαφές να ανακοινώνονται με τέτοιους πομπώδες τρόπους σε αυτές τις στιγμές χωρίς να υπάρχει κάτι απτό κάτι χειροπιαστό; Μακάρι να υπήρχε ένας επενδυτής στον Άρη και να μπορούσε να κρατήσει τον Άρη στη Β΄ Εθνική , να τον ανεβάσει Superleague και να πάρει και το πρωτάθλημα. Χαίρομαι να υπάρχουν τέτοιοι επενδυτές στις ομάδες της Θεσσαλονίκης γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τις αθηναϊκές ομάδες να πρωταγωνιστούν σε όλα τα πρωταθλήματα. Αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει λόγος αυτά να ανακοινώνονται και ο κόσμος να αποπροσανατολίζεται;»
 Για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανακοίνωση από την πλευρά του κ.Παπαγεωργίου: «Άρα λοιπόν ο κ.Παπαγεωργίου  έπεσε θύμα του υποψήφιου επενδυτή να δώσει δημοσιότητα σε ένα θεωρητικό ενδιαφέρον. Ακόμα και έτσι όμως ως θεσμικός παράγοντας έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του και τη θέση του. Ο κ.Παπεγεωργίου δεν αναρωτιέται γιατί ο συγκεκριμένος επενδυτής δεν εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα που έψαχνε ο Άρης επενδυτής και εμφανίστηκε τώρα. Δεν θέλω να συμβουλεύσω τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη τι να κάνει , τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ αλλά εάν εγώ ήμουν πρόεδρος ειδικά μετά  και το κάψιμο που έχει πάθει αυτή η ομάδα θα φυσούσα  κυριολεκτικά και το γιαούρτι. Εάν δεν είχα τα 300χιλιάδες ευρώ σε λογαριασμό , δεν θα συμμετείχα σε συνάντηση.

Καταρχάς από τη στιγμή που η ομάδα έχει ανατεθεί σε έναν επιχειρηματία , τον κ.Γαλανό στην προκειμένη , με τον οποίο εσύ ο ΑΣ Άρης έχεις έρθει σε μία προφορική συμφωνία και έχει χρηματοδοτήσει με ένα ποσό, όποιο και να  είναι αυτό θα έπρεπε να υπάρχει και μια ηθική δέσμευση .

Εγώ έχω ενημερώσει τον κ. Γαλανό ότι δεν είναι κατοχυρωμένος, ότι χρήματα και να βάλει τώρα είναι στον αέρα και είναι μόνο συμφωνία κυρίων. Θα έπρεπε ο κ.Παπαγεωργίου να πάρει ένα τηλέφωνο τον κ.Γαλανό και να τον ενημερώσει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Εγώ είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος αλλά η λογική λέει κάτι διαφορετικό.

Εάν ήμουν εκπρόσωπος του ΑΣ Άρη, δεν θα έκανα καμία κουβέντα, πρώτον εάν δεν είχα ενημερώσει τον άνθρωπο με τον οποίο είχα συμφωνήσει προφορικά πριμ από μερικές ημέρες  , γιατί με αυτό είναι σαν να απαξιώνει.

Εγώ ως πρόεδρος του ΑΣ πάλι θα ήμουν καχύποπτος με όποιον εμφανίζεται όψιμα να ενδιαφερθεί για τις τύχες της ομάδας.  Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των συμπεριφορών του. Στο τέλος όλοι θα κριθούμε. Ειλικρινά εύχομαι να έρθει ένας τέτοιος επενδυτής να πάρει τον Άρη από το χέρι και να τον οδηγήσει στην Α Εθνική κατηγορία.
Εάν ο νέος υποψήφιος επενδυτής βάλει τα 300χιλιάδες ευρώ τότε να βγάλει μια ανακοίνωση ο κ.Παπαγεωργίου, να ευχαριστήσει τον κ.Γαλανό και ο καθένας να πάρει το δρόμο του.  Με τις κουβέντες φθάσαμε στο παρά πέντε».

Για το αν αυτή η ιστορία θα επηρεάσει τις σχέσεις του κ. Γαλανού με τον ΑΣ Άρη: «Ο κ.Γαλανός είναι ξεκάθαρος και κρυστάλλινος στις απόψεις του. Ο κ.Γαλανός είναι εδώ.  Ο ΑΣ τον κάλεσε να αναλάβει την ομάδα του Άρη. Εάν ο ΑΣ τον καλέσει και του πει ευχαριστώ πολύ αλλά ένας νέος επενδυτής τις τύχες του Άρη τότε ο κ.Γαλανός θα φύγει. Είναι εδώ λόγω του οπαδικού του φρονήματος. Παρών στην ομάδα για όσο τον χρειάζεται η ομάδα. Εξάλλου ο ΑΣ Άρης έχει το μαχαίρι και το καρπούζι».

Όσο για τα νομικά βήματα που γίνονται είπε: «Προέχει ο αγώνας την Κυριακή. Μέχρι την άλλη εβδομάδα  το νομικό επιτελείο του κ.Γαλανού θα έχουμε μία συνάντηση με όλους τους φορείς και με την ΠΑΕ για να προχωρήσουμε κάποια πράγματα άμεσα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: