Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλλικά μπουγέλα στους Ισπανούς!! (pic)

Σα να μην έφτανε στην οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ισπανία, ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Γαλλία, υπήρξε και συνέχεια. Συγκεκριμένα, οι «τρικολόρ» έκαναν «Ice Bucket» στην παρέα του Γκασόλ.

Γαλλικά μπουγέλα στους Ισπανούς (pic)
Αποτέλεσε αναμφίβολα την «βόμβα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος φυσικά για τον αποκλεισμό της οικοδέσποινας, Ισπανίας από τους πρωταθλητές Ευρώπης, Γάλλους για τα προημιτελικά του θεσμού.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ντιαό κι Ερτέλ, οι «τρικολόρ» κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης ενάντια σε έναν Πάου Γκασόλ που ουσιαστικά πήγε να σώσει μόνος του την παρτίδα για τους «φούριας ρόχας».

Άκρως αντίθετα φυσικά ήταν και τα σχόλια που φιλοξενούσαν τα Μέσα των δύο ευρωπαϊκών χωρών την επομένη της αναμέτρησης, με τους μεν Γάλλους να κάνουν λόγο για έπος και τους δε Ισπανούς για… τραγωδία.

Ακόμα για τους νικητές όμως, η εν λόγω πρόκριση απέναντι στο θεωρητικά φαβορί είναι «φρέσκια» και Μέσο της χώρας βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να κάνει «καζούρα».

Συγκεκριμένα, έφτιαξε μια φωτογραφία που δείχνει τους άσους των θριαμβευτών -σε καρτούν έκδοση- να πραγματοποιούν το γνωστό σε όλους «Ice Bucket Challenge» επάνω στους δύσμοιρους ηττημένους!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: