Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μαντούρο: "Το πιο σημαντικό να είμαστε ομάδα"

Μαντούρο και Γκολάσα βρέθηκαν στην  ΔΕΘ και μπροστά στην κινητή μπουτίκ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας. Ο Ολλανδός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στην αποθεραπεία του: "Έχουμε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων και όλοι οι παίκτες χρειάζονται. Πιστεύω ότι στην επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και αυτός είναι ο στόχος μου. Πάει καλά η αποθεραπεία μου και θέλω να γυρίσω και να βοηθήσω"

Για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση της ΔΕΘ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και μπορείς να το διαπιστώσεις και από αυτή την εκδήλωση. Εδώ είναι πολύς κόσμος και κυρίως νέοι άνθρωποι και αυτό είναι το πιο σημαντικό"

Για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου: "Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τα δυο τελευταία ματς και μάλιστα με τέσσερα γκολ και χωρίς να δεχθούμε. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Με νίκη διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας αφού στην συνέχεια μας περιμένουν ουσιαστικά τρια ματς κάθε εβδομάδα"

Για την συνεργασία με τον Αναστασιάδη: "Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Μας βλέπει όλους σαν παιδιά του, ενδιαφέρεται να είμαστε καλά όλοι και μας το δείχνει καθημερινά"

Για το αν η ομάδα αισθάνεται ότι είναι πάντα σε φάση αμφισβήτησης: "Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και οι ευθύνες είναι μεγάλες για όλους μας. Πρέπει αν έρθει ένα κακό αποτέλεσμα να γυρίζουμε άμεσα το κλίμα. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και δεν πρέπει μετά από ένα κακό αποτέλεσμα να έχουμε καταστάσεις τρέλας..."

Για το αρκετοί θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του αφού δεν έκανε πολλές μεταγραφές: "Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα. Έχουμε δείξει ότι όταν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: