Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Καλό… χειμώνα!!

Ως έχει θα μείνει η ΑΕΚ, αφού δεν αναμένεται να υπάρξει προσθήκη ελεύθερου παίκτη την τελευταία ημέρα μεταγραφών. Αν προκύψει ανάγκη υπάρχει και ο Γενάρης. Γκολ και θέαμα ο στόχος με Φωκικό.

Καλό… χειμώνα
Η 12η Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία μέρα προθεσμίας των ομάδων για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι. Η ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κάνει προσθήκη, παρότι είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας επιπλέον λύσεις στη θέση του μεσοαμυντικού (Κατσουράνης;) ή του σέντερ φορ.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ικανοποιημένος και πλήρως καλυμμένος με το διαθέσιμο ρόστερ κι αν διαπιστωθεί κάποια ανάγκη ενίσχυσης στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν, υπάρχει πάντα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για βελτιωτικές κινήσεις.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα σήμερα στρέφονται στο ματς με τον Φωκικό στην Άμφισσα (18:00, OTE TV, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Η ΑΕΚ με «προίκα» το 4-0 του ΟΑΚΑ δεν θέλει απλώς να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου, αλλά παράλληλα και να δείξει ξανά τη δυναμική της προσφέροντας γκολ και θέαμα. Άλλωστε το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν και περίπου 2.000 φίλοι της.

Η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν στην Άμφισσα και σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κορδέρο, Μπρέτσεβιτς και Σοϊλέδης, όπως και οι Βούρας-Καραγκιολίδης για λόγους τακτικής, καθώς προτιμήθηκε ο νεαρός Ντούνης πίσω από τον Ανέστη για τη θέση του γκολκίπερ. Αντίθετα συμμετέχει κανονικά ο Μάνταλος, που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Μπακάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Στην αποστολή είναι ακόμη οι Π. Ντούνης, Γεωργέας, Σαρρής, Σβάρνας, Πεταυράκης, Φαγέ, Τζανετόπουλος, Ντ’ Ακόλ και Μ. Ντούνης.

Την ομάδα θα παρακολουθήσουν από κοντά ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: