Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ανυπόμονος ο Ριντ!

rint
Δηλώσεις στα πλαίσια της σημερινής (11/9) MediaDayτης ΚΑΕ Άρης έκανε ο Λαμάρκους Ριντ, δηλώνοντας ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σεζόν.
Αναλυτικά:
Για τα όσα έχει βρει μέχρι στιγμής στον ΑΡΗ: «Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών. Είναι καλό όταν βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σου και την πατρίδα σου να υπάρχουν άνθρωποι που σε υποδέχονται ζεστά και να σε κάνουν μέλος της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας είναι καλός όπως και το υπόλοιπο τιμ. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».
Για το αν η ζέστη επηρεάζει τον ίδιο: «Δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα η ζέστη. Κατάγομαι από το Ντάλας, στην πολιτεία του Τέξας όπου ο καιρός είναι πραγματικά ζεστός επομένως είναι φυσιολογικές για μένα αυτές οι συνθήκες. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει είναι η θάλασσα και το νερό και είχα την ευκαιρία να πάω για μπάνιο πριν από μερικές μέρες».
Για την σχέση του εντός γηπέδου με τους πλέι μέικερ της ομάδας: «Θα κάνω ό,τι θέλουν οι πλέι μέικερ. Οι πόιντ γκαρντ μας είναι αρκετά καλοί. Ο Τόρεϊ Τόμας είναι πολύ καλός παίκτης και θα έχουμε άριστη συνεργασία».
Για το αν νιώθει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας σεζόν: «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: