Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε την απάντηση του ΑΣ»

Ο άνθρωπος που μεσολάβησε για τις επαφές του προέδρου του ΑΣ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου με τον Λουίς Όλιβερ, ο Μπάμπης Παυλόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ισπανού επενδυτή για τους «κιτρίνους».

Αναλυτικά όσα τόνισε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το προφίλ του Λουίς Όλιβερ: «Τόσο ο Λουίς Όλιβερ όσο και ο συνεργάτης του Άλεξ Νικουλάε δραστηροποιούνται επιχειρηματικά στον ελλαδικό χώρο. Ο Λουίς προέρχεται από μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας του και η οικογένειά του είναι ιδιοκτήτες ομάδων Α’ Εθνικής στην Ισπανία. Εδώ και πολλούς μήνες ενδιαφέρεται να επενδύσει σε μια ελληνική ομάδα με προδιαγραφές, δικό της γήπεδο και πολύ κόσμο».

Για την προσπάθειά του να πάρει τη Λάρισα: «Είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη Λάρισα ο Όλιβερ. Είχα παραστεί στη συνέλευση που είχε γίνει πριν τρεις μήνες και στην οποία πλειοψήφισε ο κ. Πλεξίδας. Δεν υπήρχε πρόβλημα με την εγγυητική που παρουσίασε εκεί. Αν δεν ήταν έγκυρη δεν θα τον άφηναν να πάρει μέρος στις εκλογές της συνέλευσης. Αυτοί που τα λένε αυτά στη Λάρισα, ήταν αυτοί που δεν τον ήθελαν να πάρει τη Λάρισα. Ο Όλιβερ είχε δει με πολύ καλό μάτι τη Λάρισα. Μάλιστα, είχε κάνει επαφή με τον Πηλαδάκη και είχε εξασφαλίσει το γήπεδο έναντι συγκεκριμένου τιμήματος».

Για το ενδιαφέρον του για τον Άρη: «Όταν είδε τον Άρη να πέφτει στη Γ’ Εθνική και να καθαρίζει από τις παλιές υποχρεώσεις του, μου τηλεφώνησε και μου εξέφρασε την πρόθεσή του να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μέσω ενός φίλου μου ήρθα σε επαφή με τον Χάρη Παπαγεωργίου, τον ενημέρωσα και αυτός ήρθε στην Αθήνα, συναντηθήκαμε και τον ευχαριστώ δημόσια γι’ αυτό. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας, τις υποβάλαμε και γραπτώς και περιμένουμε μια απάντηση».

Για το πλάνο του Όλιβερ: «Μπορεί να συνεισφέρει την φετινή χρονιά με ένα εκατομμύριο ευρώ ίσως και παραπάνω. Μπορεί να φέρει τέσσερις καλούς Ισπανούς αλλά και Έλληνες παίκτες από την 1η Ιανουαρίου και να καλυφθούν όλες οι δαπάνες. Δεν αποκλείουμε συνεργασία με τον κ. Γαλανό και δεν αμφισβητούμε κανέναν, ούτε προπονητές, ούτε παίκτες».

Για τις εγγυήσεις που καταθέτει: «Καταθέτουμε από τώρα μια εγγυητική τραπέζης τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τη νέα σεζόν, γιατί το μετοχικό κεφάλαιο του Άρη πρέπει να είναι μίνιμουμ τέσσερα εκατομμύρια προκειμένου να δημιουργηθεί του χρόνου μια ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας».

Για την καχυποψία που υπάρχει: «Η εγγυητική των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκεται στα χέρια του Ερασιτέχνη αποτελεί απόδειξη αξιοπιστίας. Από την άλλη, καλά κάνει και έχει καχυποψίες ο κόσμος. Έχει δίκιο, πέρασαν πολλοί από τον Άρη που τον φόρτωσαν με χρέη, έστω και άβουλα».

Για τις σχέσεις με μάνατζερ που διαδίδονται: «Να πουλήσουν ποιον από τον Άρη; Έχει παίκτες ο Άρης για να πουλήσουν; Μόνο να φέρουν μπορούν. Θέλουν να κάνουν τον Άρη μία από τις 2-3 καλύτερες ελληνικές ομάδες. Αν δεν το διαισθανόμουν αυτό δεν θα είχα ασχοληθεί».

Για το τί μέλλει γενέσθαι: «Προφανώς θα γίνει κάποιο συμβούλιο στον Άρη, θα έχουμε την απάντηση και αν προχωρήσουμε θα υπογραφεί ένα λεπτομερές συμφωνητικό. Εμείς δεσμευόμαστε με συγκεκριμένα έγγραφα για την φερεγγυότητά μας. Ό,τι μας ζητηθεί θα το δώσουμε. Από εκεί και πέρα, θα ζητήσουμε κι εμείς κάποιες δεσμεύσεις από τον Ερασιτέχνη».

Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον Γιώργο Γαλανό: «Όχι. Δεν τον ξέρουμε δεν μας ξέρει. Εμείς θεσμικά έπρεπε να πάμε στον Ερασιτέχνη, από τη στιγμή που αυτός έχει την διαχείριση και αυτό κάναμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: