Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Διαψεύδει» και παίζει ο Τέβες!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού προχώρησε ο Κάρλος Τέβες, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για το ματς της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε.

«Διαψεύδει» και παίζει ο Τέβες
Κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός με ανάρτησή του στο twitter διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τίθεται νοκ-άουτ για το προσεχές ματς της Γιουβέντους το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ουντινέζε- λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Τέβες ευχαρίστησε τους οπαδούς των «μπιανκονέρι» για το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με την κατάστασή του, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Αλέγκρι για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού και είμαι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βάσει λοιπόν των λεγόμενων του παίκτη, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του για στην αναμέτρηση της 1η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στην Μάλμε, στο γκρουπ όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: