Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Θα παίξουμε στα ίσια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Αγιονερίου, Ιωάννης Κούρτογλου και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανσεραικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:
«Είχα σύσκεψη την Τρίτη και η απαίτηση του Πανσερραϊκού ήταν 1600 εισιτήρια. Ο αστυνομικός διευθυντής μας είπε πως το γήπεδο πληροί μόνο 600 θέσεις στην Ανατολική πλευρά. Εγώ αντέδρασα και είπα πως αν είναι μόνο 600 δεν γίνεται να δώσουμε εισιτήρια. Είπαμε να κάνουμε μια υπέρβαση και να δοθούν 200 εισιτήρια στην άλλη πλευρά του γηπέδου όπου θα είναι όρθιοι οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού. Η μεγάλη εξέδρα αν δεν ανοίγει επειδή δεν παραδόθηκε από τον εργολάβο».
Για το πώς θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι το Αγιονέρι:
«Θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι που θα ξέρουμε. Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς θα παίξουμε στα ίσια».
Για τους Αρειανούς το συμβούλιο του Αγιονερίου:
«Υπάρχουν τρεις – τέσσερις στο συμβούλιο αλλά εγώ τυχαίνει να είμαι ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ να ήταν ο αντίπαλος το ίδιο θα παίζαμε. Εγώ θέλω να παίξουμε, να τελειώσει ήρεμα το παιχνίδι και να μην γίνει κανά έκτροπο και φάμε κάποια τιμωρία. Εμείς θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε».
Για το τι θα γίνει αν έρθουν φίλαθλοι του Άρη:
«Θα έρθουν να κόψουν εισιτήρια χωρίς διακριτικά και θα μπούνε στην μεγάλη κερκίδα που θα είμαστε και εμείς. Τα εισιτήρια είναι ελεύθερα προς πώληση από τις δύο, το μεσημέρι της Κυριακής. Εμείς θα δίνουμε ελεύθερα εισιτήρια. Είναι δύσκολη κατάσταση και θα γίνονται συνέχεια έλεγχοι. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και χτυπάνε συνέχεια τα τηλέφωνα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: