Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μέμφις Ντεπάι: Ένα παιδί που πιστεύει στα όνειρα...!! (pics+vids)

Το ακατόρθωτο, δεν θέλει να ξέρει τι σημαίνει. Έμαθε να ζει το παραμύθι του στο ποδόσφαιρο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Μέμφις Ντεπάι που πλέον κάνει όνειρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 21χρονος Ολλανδός εξτρέμ, λατρεύει τη μητέρα του, έχει ιδιαίτερη σχέση με τα τατουάζ, γεμίζει τη ζωή του με ποδόσφαιρο και έχει ακούσει να τον αποκαλούν νέο Ρόμπεν και καλύτερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ηλικία του!
Η μετακίνησή του από την PSV Αϊντχόφεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποιήθηκε την Πέμπτη και το gazzetta.gr τον παρουσιάζει!
Ο χωρισμός των γονιών του, το «Μέμφις» και το αυτοκίνητο
Ο Ντεπάι έχει απίστευτη αδυναμία στη μητέρα του. Σέβεται, φυσικά, το γεγονός πως αυτή τον στήριξε όσο κανείς άλλος στη ζωή και την καριέρα του και αισθάνεται πως της χρωστάει τα πάντα. Εξ ου και το δώρο που της έκανε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αϊντχόφεν, αγοράζοντάς της μια Mercedes! «Ελπίζω να σε έχω κάνει περήφανη...Δουλεύεις κάθε νύχτα για να μπορείς να κρατάς ανοιχτό το φως στη ζωή μου. Ποτέ δεν έβαλες κανέναν άλλον πάνω από εμένα...Σε αγαπάω...» έγραψε στο Facebook. Όσο για τον πατέρα του, εφόσον έφυγε από τη ζωή του και διέκοψαν κάθε επαφή μετά τον χωρισμό, ήρθε το σκέτο «Μέμφις» στη φανέλα του ποδοσφαιριστή που πλέον πίστευε ότι δεν τον εκφράζει το επώνυμο που είχε πάρει από εκείνον...

«Κολλάει τη μπάλα» και...δεν πιάνεται ούτε με λάσο
Στην ηλικία των 21 ετών, σαφώς κι έχει ακόμα πολλά πράγματα να μάθει γύρω από το ποδόσφαιρο και φυσικά θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την... απότομη αλλαγή επιπέδου και ανταγωνισμού με τη μετακίνηση από την Eredivisie στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ταχύτατος, έχει ξεπέταγμα, «κολλάει» τη μπάλα στα πόδια του με συνεχείς μικρές επαφές έχοντας την ικανότητα να την κρατάει κοντά του ακόμα και στο σπριντ, ενώ, του αρέσει πάρα πολύ να «κόβει» μέσα στην περιοχή όταν ξεκινάει τις κούρσες από τις πτέρυγες και να σουτάρει δυνατά. Φέτος έφτασε στα 21 γκολ με τη φανέλα της PSV, ενώ έχει και πολύ καλό μακρινό σουτ.

Ο νέος Ρόμπεν και καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο Φιλίπ Κοκού, βλέποντας όλα τα χαρακτηριστικά του Μέμφις Ντεπάι και έχοντας σχηματίσει πλέον την καλύτερη δυνατή γνώμη, έχει ισχυριστεί ότι ο νεαρός εξτρέμ θα είναι ο... νέος Ρόμπεν για το ολλανδικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα της χώρας. Υπάρχει κι ένας ακόμα που βλέποντας τον 21χρονο άσο της PSV να... οργώνει το γήπεδο και να είναι τόσο αποτελεσματικός σε τέτοια ηλικία, θεωρεί πως είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν και ο Πορτογάλος μετρούσε 21 χρόνια ζωής! Είναι ο Εντ φαν Στέιν που είχε παρακολουθήσει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης σε νεαρή ηλικία και είχε κάνει τη σύσταση για τη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Στη Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο έκανε πολλά λάθη, σε σχέση με όσα είχε δείξει ότι μπορούσε να κάνει από την ηλικία των 16-17» τόνισε ο φαν Στέιν στην «Algemeen Dagblad».

Dream Chaser...
Λατρεύει τα τατουάζ και τα περισσότερα έχουν τεράστια σημασία για τον ίδιο και δεν είναι απλά για να... γεμίσει το κορμί του. Στο αριστερό του χέρι, όπου έχει το λεγόμενο «μανίκι», έχει γράψει και έχει σχεδιάσει ένα tattoo αφιερωμένο στον παππού του, τον οποίο έχασε στα 15 του χρόνια και λάτρευε. Έχει κάνει τατουάζ μέχρι και στο εσωτερικό μέρος του χείλους του, δίχως να ξέρει κάποιος τι ακριβώς μπορεί να έχει σχεδιάσει ή γράψει. Θα ήθελε προφανώς και ο ίδιος να το έχει μόνο για τον εαυτό του... Στο στήθος του, υπάρχει αυτό ακριβώς που τον εκφράζει και αυτό το οποίο από μικρό παιδί έμαθε να κάνει, με αποκορύφωμα (μέχρι το επόμενο), τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Dream Chaser...» γράφει λοιπόν...

Περήφανοι στην PSV για το δικό τους παιδί
Χαρούμενοι με τη χαρά του Μέμφις Ντεπάι και περήφανοι, όπως ακριβώς θα το ήθελε και ο ίδιος, είναι οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν για την μεταγραφή του νεαρού άσου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι, έλαβαν 30 εκατ.ευρώ από την πώλησή του, όμως τον είχαν σαν παιδί τους και φέτος έκανε τα πάντα για να διεκδικήσει το επόμενο βήμα στα ποδοσφαιρικά του όνειρα. «Είμαστε περήφανοι για τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί προϊόν του συλλόγου μας. Έχει περάσει απ' όλες τις βαθμίδες στα τμήματα υποδομής και φέτος μας βοήθησε στον μέγιστο βαθμό να πάρουμε το πρωτάθλημα. Προφανώς και χάνουμε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, όμως είμαστε χαρούμενοι που πηγαίνει σε έναν σπουδαίο σύλλογο για να παίξει σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της PSV, Μαρσέλ Μπράντς.





*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: