Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ενροτό: «Ο Αρτούρ θέλει... Ολυμπιακό»!

Ο ατζέντης του Αρτούρ Μαζουάκου, Ροζέρ Ενροτό, μιλάει στο Gazzetta.gr για τα νέα δεδομένα για τον παίκτη του, το... πρέσινγκ από Ιταλία, τους στόχους του πελάτη του και το νέο συμβόλαιο.
Ο Ροζέρ και ο Κριστόφ Ενροτό είναι οι δύο άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Αρτούρ Μαζουάκου, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να έχει αποδειχθεί περιζήτητος στην Ιταλία και όχι μόνο. Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των Ίντερ, Ρόμα και Λάτσιο και των ρεπορτάζ και των αναφορών των Ιταλών αλλά και το προσεχές... καυτό καλοκαίρι για τον νεαρό άσο το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ροζέρ Ενροτό για τον Γάλλο αριστερό μπακ.
«Η αλήθεια είναι πως δέχομαι συνέχεια τηλεφωνήματα για τον Αρτούρ από την Ιταλία. Από ατζέντηδες και άλλους ανθρώπους. Από την άλλη όμως όσο και εάν καταλαβαίνω την δουλειά των δημοσιογράφων, που πρέπει να γράψουν κάτι, σας λέω πως αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις από καμία ομάδα από την Serie Α. Το τι θα επιφυλάξει το μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω, όμως τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από... πρέσινγκ για να πάει ο Αρτούρ στην Ιταλία», σχολίασε σχετικά.
Όσο για τα... θέλω και τους στόχους του παίκτη του ο Ενροτό διευκρίνισε πως «ο Αρτούρ είναι ξεκάθαρο το τι θέλει. Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Μιλάμε πάντα με τωρινά δεδομένα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και είναι πολύ καλά εδώ. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτό που λέμε ποτέ μην λες ποτέ, όμως στόχος του Αρτούρ εάν και εφόσον φύγει από την Ελλάδα δεν είναι να πάει να παίξει στην Ιταλία αλλά στην Αγγλία».
Για την προσωπική του εκτίμηση για τον Μαζουάκου ο γνωστός και έμπειρος ατζέντης σχολίασε: «Σας είπα και πριν πως ο Αρτούρ είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Θα ρισκάρω λοιπόν να πω από τώρα πως κατά 90% - 99% ο Μαζουάκου θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με στόχο να κάνει μία ακόμα πιο καλή σεζόν σε σχέση με φέτος».
Σχετικά με το ζήτημα του νέου συμβολαίου του Μαζουάκου ο Ροζέρ Ενροτό επισήμανε ότι «όχι υπογραφές δεν έχουμε βάλει ακόμα, αλλά είναι κάτι τυπικό. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης από την στιγμή που ο Αρτούρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά και παράλληλα έχουμε κάνει και το νέο deal. Όταν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να με φωνάξει τότε θα επισημοποιήσουμε και το καινούριο συμβόλαιό του».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: