Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Δώρα και χαμόγελα»

Ποδοσφαιριστές του Άρη (Λιόλιος, Κωνσταντινίδης), άτομα από τον Α.Σ Άρη αλλά και η Πηγή Δεβετζή βρέθηκαν στον σύλλογο «Άνοιξη» και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φερεντίνος δήλωσε για αυτή την κίνηση:
«Είμαστε ένα ανοικτό κέντρο ατόμων με αναπηρία, φιλοξενούμε 64 άτομα με προβλήματα και αυτή η κίνηση και της κ. Δεβετζή και του Άρη έχει γεμίσει τα παιδιά μας με νέες εμπειρίες και εκπαίδευση. Αυτές οι κινήσεις έχουν ως στόχο την κοινωνικοποίηση των παιδιών αλλά και την χαρά των παιδιών που είναι ότι πιο όμορφο. Έχει έρθει και η κ. Δεβετζή και οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντινίδης και Λιόλιος. Επίσης, βρίσκεται και ο Α.Σ Άρης».
Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης δήλωσε:
«Υποσχεθήκαμε πως θα φέρουμε παιδιά της κολυμβητικής ομάδας για να κάνουν στα παιδιά εδώ πέρα μάθημα. Θέλουμε να δώσουμε κουράγιο και χαρά στα παιδιά για να συνεχίσουν. Έχουμε έρθει εδώ με πολλά δώρα και με πολύ μεγάλη αγάπη για τα παιδιά. Ο Άρης προσπαθεί να είναι επίκαιρος».
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Nίκος Λιόλιος τόνισε:
«Μας κάνει όλους χαρούμενους αυτό που γίνεται. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και είναι όμορφο να βλέπεις αυτά τα παιδιά να χαμογελούν. Φέραμε δώρα και γίνεται κάτι πολύ ευχάριστο. Είναι μια πιεστική χρονιά και αυτό μας βάζει σε ευχάριστη διάθεση».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Πανσεραικό:
«Είναι ένα ντέρμπι όμως εμείς κοιτάμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Το μυαλό μας μπορεί να υπάρχει στο Αγιονέρι αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε εμείς. Ελπίζουμε σε ένα στραβοπάτημα του Πανσεραικού αλλά πρώτα από όλα θέλουμε να πάρουμε την νίκη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: