Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βλέπει περιθώρια βελτίωσης ο Βενγκέρ!!

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που δείχνει η Άρσεναλ στο δεύτερο μισό της σεζόν εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, επεσήμανε πως πλέον, με την κατάλληλη ενίσχυση, οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου αυξάνονται.
«Αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει μία πρόοδο στην συνέπειά μας, στην ποιότητα και την σταθερότητά μας. Είναι σημαντικό να τερματίσουμε κοντά στην Τσέλσι. Αμυντικά έχουμε γίνει πολύ πιο δυνατοί στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο Αλσατός τεχνικός.
«Δεν είναι εύκολο να παράγεις ποιότητα κάθε χρόνο. Έπρεπε να πουλήσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες για χρόνια, αλλά το ξεπεράσαμε αυτό το εμπόδιο. Έχουμε ομάδα κορυφαίας ποιότητας. Εάν μπορέσουμε να δυναμώσουμε την ομάδα μας, τότε φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Στα αγωνιστικά, ο Βενγκέρ ανέφερε πως ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν αναμένεται να χάσει τα τελευταία ματς της τρέχουσας σεζόν, με τις πιθανότητες ωστόσο για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Σουόνσι, να μην είναι με το μέρος του.
Παράλληλα, ο κόουτς των «κανονιέρηδων» αναφέρθηκε και τον Καρλ Τζένκινσον, ο οποίος τη φετινή σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του ως δανεικός τη Γουέστ Χαμ: «Συνάντησα τον Καρλ αυτή την εβδομάδα για να μιλήσουμε για το μέλλον του και θα μιλήσουμε πάλι στο τέλος της σεζόν. Ο στόχος μου είναι να τον κρατήσουμε εδώ στην ομάδα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: