Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Δεν αποκλείω να υπάρξει συνεργασία Κοντομηνά-Σαββίδη»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Ιβάν Σαββίδη άφησε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».
Για το ζήτημα του Ντόνι ΜακΓκραθ: «Το θέμα του ΜακΓκραθ έχει κολλήσει καθώς ο παίκτης έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που μπορεί να παίξει εξαιτίας του γάμου του. Δεν είναι θέμα οικονομικό ούτε προθέσεων. Δεν έχει κλείσει το θέμα αλλά επειδή η διοίκηση έχει ξεκινήσει διαδικασίες για τον Μπρέμερ εγώ σέβομαι αυτή την κίνηση και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Σέβομαι και εκτιμώ την απόφαση του προπονητή».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να “μπει” στη πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος: «Αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι. Εύχομαι να τα καταφέρουμε και όλα είναι δυνατά. Κάποια στιγμή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό εδώ μέσα πέρυσι και φέτος νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο πόθος βέβαια από τον ρεαλισμό απέχει πολύ και είναι κάτι πολύ δύσκολο. Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει ηττοπάθεια αλλά είναι δύσκολο χωρίς να είναι ακατόρθωτο. Ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα και είναι συγκροτημένη ομάδα Θυμόμαστε τι έλεγαν για την ΑΕΚ και τι έκανε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο και πάνω από όλα η στήριξη του κόσμο. Μέσα στο Παλατάκι δύσκολα θα περάσει κάποιος ειδικά με την προσθήκη του Μπρέμερ».
Για τον Δημήτρη Κοντομηνά και για την πιθανή κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ θετική κίνηση. Ο κ. Σαββίδης βλέπουμε τι κάνει συνεχώς και έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα. Είναι ευσεβής πόθος να αναλάβει ένας τέτοιος επιχειρηματίας και θα στηριχθεί από όλους μας. Βέβαια, περιμένω να δω την εξέλιξη και δεν έχω αποκλείσει την περίπτωση Κοντομηνά. Το ενδιαφέρον υπάρχει. Όποιος και να αναλάβει από τους δύο θα πάει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο. Την βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει και αυτή την στιγμή υπάρχει ένδειξη ενδιαφέροντος αλλά τίποτα συγκεκριμένο.
Η βοήθεια του κ. Σαββίδη είναι σημαντική, καθοριστική και το ιδανικό θα ήταν να συνυπήρχαν οι δύο επιχειρηματίες στον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείω καθόλου να υπάρξει μια τέτοια συνεργασία. Μέσα σε έναν τέτοιο χώρο του αθλητισμού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Σαββίδης ότι έχει πει το έχει υλοποιήσει. Από την άλλη και ο κ. Κοντομηνάς το έχει αποδείξει και αυτός έμπρακτα. Αν αυτά τα δύο κομμάτια συνδεθούν μεταξύ τους μόνο καλό μπορεί να προκύψει. Υπάρχει κοινό ενδιαφέρον. Στον επιχειρηματικό χώρο για εμένα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια συνεργασία. Ως οπαδός θα το επιθυμούσα διακαώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: