Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Δεσμεύτηκε ο λογαριασμός»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη, Τάσος Οικονόμου και μίλησε για τον λογαριασμό του συλλόγου που δεσμεύτηκε από την Δημόσιο και τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι γνωστό το πρόβλημα του Άρη στο Δημόσιο. Είχαμε έναν τελευταίο λογαριασμό οποίος δεσμεύτηκε. Τώρα είμαστε σε μια διαδικασία επαφής με την αρμόδια υπηρεσία και αφού το ποσό δεν μπορεί να πάει εκεί που ήταν προορισμένο, θέλουμε να πάει τουλάχιστον κάπου που θα ωφελήσει τον σύλλογο. Στείλαμε ένα γραπτό μήνυμα στην εφορία για να πάει το ποσό στο χρέος του Άρθρου 44. Τα χρήματα που βρίσκονταν στον λογαριασμό ήταν δύο δόσεις από την Nova και κάποια χρήματα από τις ομοσπονδίες. Ήταν ένα ποσό γύρω στις 25.000 και είχαν σκοπό να καλύψουν τις άμεσες υποχρεώσεις. Με το που μπήκαν τα χρήματα μπλοκαρίστηκαν κατευθείαν. Τώρα πρέπει να βρούμε κάποιον άλλον τρόπο. Το χρέος του Άρη δεν μπορεί να καλυφθεί με τίποτα ούτε με 100 δόσεις, ούτε με… 1000».
Για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν:
«Αν το ποδόσφαιρο πετύχει τον σκοπό του τότε και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου θα ανέβουν. Αν ο οδηγός μας, το ποδόσφαιρο πάει καλά τότε και εμείς είμαστε καλά. Η συνεργασία μας με τον κ. Καλαιτζίδη και τον κ. Κάλας είναι άψογες και πληρώνουν κάθε 15 μέρες».
Για το αν υπάρχουν χρέη στο ποδόσφαιρο από την προηγούμενη διοίκηση:
«Ναι υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες από την προηγούμενη κατάσταση. Υπήρχε κάποια επαφή με τον κ. Γαλανό και ανταλλάχθηκαν κάποιες επιστολές. Υπάρχουν εκκρεμότητες και στις αποπληρωμές των παικτών εκείνης της περιόδου και σε προμηθευτές. Το προσωπικό των γραφείων, αθλητές που έχουν φύγει, κάποιες ταβέρνες και κάποια σπίτια ζητάνε τα χρήματα τους από τον Α.Σ και υπάρχουν εκκρεμότητες. Αν ο κ. Γαλανός φέρει κάποιες αποδείξεις δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: