Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Χαζοί κι ο Μίτσελ κι ο Περέιρα;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον Μιλιβόγιεβιτς και τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Χαζοί κι ο Μίτσελ κι ο Περέιρα;
• Ακούω αρκετούς να λένε ότι ο Μιλιβόγιεβιτς δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Ή ότι είναι καλός, αλλά πως μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός καλύτερο.

• Αυτό το τελευταίο σίγουρα είναι ακριβές. Ακριβέστατο. Ασφαλώς κι ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει καλύτερο κόφτη του Μιλιβόγεβιτς. Αλλά επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει καλύτερο κόφτη στην ηλικία (24 ετών) του Μιλιβόγιεβιτς και στα λεφτά του Μιλιβόγιεβιτς. Όχι ότι κοστίζει λίγα ο Σέρβος, για την ενδεχόμενη αγορά του από την Άντερλεχτ. Όμως το πακέτο αξία-ηλικία-λεφτά, να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να το βρεις...

• Να σας υπενθυμίσω ότι παρότι δανεικός, ο Μιλιβόγιεβιτς ήταν απόλυτα βασικός στα πλάνα τόσο του Μίτσελ, όσο και του Βίτορ Περέιρα. Άραγε, να είναι...χαζοί και οι δύο;

• Ο Μίτσελ μέχρι την στιγμή που τραυματίστηκε ο Λούκα στο γόνατό του, στις 6 Δεκέμβρη, τον είχε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και στα 15 παιχνίδια του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να τον κάνει ποτέ αλλαγή! Ούτε λεπτό.

• Ο δε Περέιρα, με το που έγινε εντελώς καλά μετά την επέμβασή του ο Μιλιβόγιεβιτς, τον χρησιμοποιεί πάντα στην ενδεκάδα. Μπορεί να αφήνει έξω τον Εντινγκά ή τον Κασάμι, αλλά ποτέ τον Σέρβο.

• Γνώμη μου; Ότι έχει αδυναμίες ο Μιλιβόγεβιτς, έχει. Αυτό το πούλημα της μπάλας που κάνει μία φορά σε σχεδόν κάθε ματς, σου την δίνει στα νεύρα! Γιατί δίνει τη δυνατότητα στον αντίπαλο να σε απειλήσει, αφού ο χώρος του είναι νευραλγικός. Και το παιχνίδι που έκανε στο 1-2 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ήταν τραγικό.

• Αλλά πάντοτε φίλοι μου βάζεις τα πράγματα στη ζυγαριά. Και εκεί παίρνεις τις αποφάσεις σου.

• Και στο ζύγι, τα καλά του Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ περισσότερα από τα άσχημα. Βάζει τα πόδια στη φωτιά, κόβει, αλλάζει καλά το παιχνίδι στα πλάγια, έχει κάθετη πάσα για γκολ, έχει κεφαλιά, σκοράρει που και που, έχει μεταπωλητική αξία και φαίνεται ότι γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σημαντικό για τους ξένους παίκτες.

• Νομίζω ότι, λογικά, ο Ολυμπιακός κοιτάζει πώς θα τον κρατήσει. Κι ακόμη πιο λογικά, βέβαια, κοιτάζει πώς θα τον κρατήσει με όσο το δυνατό καλύτερους οικονομικούς όρους. Έτσι είναι αυτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: