Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η απάντηση του Χάμιλτον!!

Μία σου και μία μου… Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε στον Νίκο Ρόσμπεργκ και ήταν ο ταχύτερος πιλότος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας.

Η απάντηση του Χάμιλτον
Mercedes ξανά, αλλά διαφορετικός ο πιλότος… Μετά τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που είχε πρωτεύσει στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λιούις Χάμιλτον να απαντήσει.

Μάλιστα ο Γερμανός πιλότος βρέθηκε στην τρίτη θέση, αφού δεύτερος «ανέβηκε» ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ τέταρτος παρέμεινε με τη δεύτερη Ferrari ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Πιο ενθαρρυντική ήταν αυτή τη φορά η παρουσία των McLaren Honda, αφού ο Τζένσον Μπάτον ήταν έβδομος και ο Φερνάντο Αλόνσο δωδέκατος.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν, αφού η Lotus του Ρομάν Γκροσάν είδε το κάλυμμα της μηχανής του να… εκρήγνυται και υψώθηκε κόκκινη σημαία, ενώ ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αναγκάστηκε να προβεί σε τέταρτη αλλαγή κινητήρα μέσα στη σεζόν γιατί η Red Bull του αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα. Τελικά ο Αυστραλός «κατετάγη» 13ος, ενώ ο ομόσταβλός του Ντάνιελ Κβίατ ήταν πέμπτος.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος γύρος ελεύθερων δοκιμών, ενώ στις 15:00 θα γίνουν οι κατατακτήριες και την Κυριακή την ίδια ώρα ο αγώνας.

Η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: