Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Και το τέλος; Δράμα…!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί κρατούσαν μέχρι το 90’ τους τρεις πόντους, όμως ο «κεραυνός» του, εντυπωσιακού σε ακόμη ένα παιχνίδι, Νίκου Τσιμπλίδη (πέτυχε 2 γκολ) χάρισε στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοπαλίας στη Δόξα Δράμας (3-3)! Οι «μαυραετοί» παρέμειναν στη 2η θέση των play-off- μαζί με τον Λεβαδειακό- τρεις βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ!
Η Δόξα Δράμας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, σημειώνοντας γκολ με τον Χλωρό, το οποίο δεν μέτρησε, καθώς ο Τρικαλινός επιθετικός χρησιμοποίησε χέρι του στο κοντρόλ του. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι αξιόλογο. Αντίθετα, στο 14ο λεπτό, ο Χλωρός άνοιξε το σκορ για τους Δραμινούς, αλλά οι Κρητικοί απάντησαν εννιά λεπτά αργότερα (23’), με τον Καμπάνταη, στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, ο Τσιμπλίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για να απαντήσει και πάλι ο Καμπάντης δύο λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν τη διάθεση να φυλάξουν τα νώτα τους, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αρκετά και να υπάρχουν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Όμως, το τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε πολύ έντονες συγκινήσεις. Αρχικά, στο 84ο λεπτό ο Ιβάν Ρούσεφ, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό, έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ, για να διαμορφώσει, το τελικό 3-3, ο Νίκος Τσιμπλίδης με έναν «κεραυνό» που εξαπέλυσε, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: