Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μάρα στο Contra.gr: "Επτά μήνες δεν πήρα τίποτα"

Ο έμπειρος παίκτης, μιλώντας στο Contra.gr, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα συζητήσεις που είχε με τον Κύπριο επιχειρηματία, τόνισε πως εδώ και επτά μήνες δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ παραδέχτηκε πως έχει προτάσεις από ομάδες της χώρας μας, οι οποίες όμως μπήκαν στο ψυγείο λόγω… Ηρακλή.
"Επέστρεψα στην Ελλάδα και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Εδώ και λίγο καιρό βρίσκομαι καθημερινά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Παντελή, ο οποίος μου είπε ότι με θέλει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Ωστόσο δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα. Πρέπει πρώτα να υπογράψει τα χαρτιά αγοράς της ΠΑΕ, να αναλάβει επίσημα και μετά να δούμε τι θα γίνει με τα λεφτά. Μου είπε πως τα έχει βρει σε όλα με το Ρέμο και όλα είναι τυπικά", είπε αρχικά ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής .
Σε ότι αφορά το θέμα της προσφυγής που κατέθεσε και τα χρήματα που του οφείλονται, ο Ρουμάνος τόνισε πως: "Έκανα προσφυγή όπως όλοι οι παίκτες άλλωστε. Ήταν λογικό. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να διασφαλίσουμε τα χρήματα για τα οποία έχουμε δουλέψουμε. Εδώ και επτά μήνες δεν έχω πάρει τίποτα,. Μόνο στην αρχή της χρονιάς πήραμε κάποια λεφτά, αλλά ήταν πολύ λίγα. Αν τακτοποιηθεί το θέμα των χρημάτων μου, τότε θα δω τι θα γίνει., Πάντως το ότι τόσο καιρό περιμένω τον Ηρακλή, δείχνει ότι όντως με νοιάζει αυτή η ομάδα".
Αύριο ο Ρουμάνος θα προπονηθεί με την ομάδα, ενώ θα έχει εκ νέου συζήτηση με τον μάνατζέρ του για τις προτάσεις που του έχουν έρθει από άλλες ομάδες της Super League: "Ο εκπρόσωπός μου μού είπε πως υπάρχουν τρεις προτάσεις από την Ελλάδα, μία από τη Ρουμανία και μία από την Κίνα. Τις εξετάζουμε όλες αλλά πρώτα περιμένω τον Ηρακλή".
Απέσυρε την προσφυγή ο Μαχόπ
Το ό,τι εδώ και αρκετό καιρό ο Ανδρέας Παντελή βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες της ομάδας προκειμένου να παραμείνουν στο ρόστερ ή να αποσύρουν τις προσφυγές τους, είναι γνωστό.
Παρόλα αυτά, η τελευταία εξέλιξη που προέκυψε και λίγοι γνωρίζουν, αφορά στον Λουίς Μαχόπ που φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κύπριο επιχειρηματία για να αποσύρει την προσφυγή και να επιστρέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.
Την ίδια στιγμή, σε ανοιχτή γραμμή με τον Παντελή βρίσκονται οι Ηλιάδης, Γιάκομπ, Μάρα και Χοσέμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: