Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ο Στογιάκοβιτς και ο ρεαλισμός!!

Το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται διαφορετικά σε ό,τι αφορά μια καθιερωμένη θερινή ιστοριούλα.
Ο Στογιάκοβιτς και ο ρεαλισμός
Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Αυτήν κατά την οποία κάθε φορά που ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του υπάρχει υποδοχή δημοσιογραφική υποδοχή στο αεροδρόμιο και η ερώτηση-ελπίδα «πότε θα γυρίσεις στον ΠΑΟΚ, Πέτζα»;
Το λοκ άουτ στο ΝΒΑ αρχικά δεν καθιστά απαγορευτική μια... μπασκετική κουβέντα με τον Στογιάκοβιτς, πέρα από τις φιλικές που δεδομένα γίνονται. Ετσι κι αλλιώς, ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του αγάπη, ο Μπάνε που έχει αναλάβει φέτος να «τρέξει» το μαγαζί καλός του φίλος και οι προϋποθέσεις πολύ πιο ρεαλιστικές.
Ο Πρέλεβιτς το έχει χειριστεί άριστα το θέμα μέχρι τώρα ως προς το επικοινωνιακό του κομμάτι. Ούτε προσπάθησε να κάνει τον... τρελό για μια υπόθεση που όλοι υποψιάζονται, ούτε όμως και επέτρεψε να δημιουργηθεί η παραμικρή προσδοκία από τόσο νωρίς και να ενθουσιαστεί ο κόσμος.
Πολύ ρεαλιστική φαίνεται ότι είναι και η συνολική προσέγγιση που θα επιχειρήσει ο ΠΑΟΚ. «Με τους δικούς σου όρους και για όσο θες», θα είναι το πλαίσιο της κρούσης. Πολύ λογικό για έναν παίκτη που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να του πληρώσει ούτε... τους καφέδες, ενώ ο ίδιος μπορεί να αγοράσει τον ΠΑΟΚ.
Οσο για την ουσία της υπόθεσης, είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει να ρίξει ένα... πυροτέχνημα σαν αυτά της Μπεσίκτας και μετά να «ψάχνει» τον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ έχει προκριματικά Ευρωλίγκας κι αν ο Πέτζα είναι εκεί έστω για... προπόνηση, μπορεί να φτάνει και να περισσεύει.
Πηγή: Eξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: