Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ζητούν έκτακτη ΓΣ στον ΠΑΟΚ

Έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα συζήτησης την πρόσφατη πρόταση των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπαζίδη, ζητούν μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με επιστολή τους προς τον Θανάση Κατσαρή.



Στην ΓΣ, την οποία ζητούν τα μέλη του ερασιτέχνη, επιθυμούν και την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, έτσι ώστε να δώσει διευκρινήσεις για τα οικονομικά του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:
«κ.κ. Φλωρίδη-Σαχπαζίδη ή Σαχπαζίδη-Φλωρίδη (για να είμαστε απολύτως ακριβείς) έχουν περάσει 48 ώρες από την επιστολή που σας στείλαμε, δεν λάβαμε, όμως, καμιά διευκρινιστική απάντηση, με την οποία εμπλέκετε τα μέλη του Α.Σ. ως εγγυητές για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Έχουμε να σας δηλώσουμε τα εξής: κ.κ. Μετά την πρόταση που κάνατε, μέσω του Τύπου (όπως συνηθίζετε), και την αποδοχή της πρότασή σας από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ, εφόσον ολοκληρωθούν οι μεταξύ σας συζητήσεις και κάποια (αν γίνει) πιθανή συμφωνία, κι επειδή το 15 λες συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι αναρμόδιο να αποφασίσει από μόνο του για το μέλλον του συλλόγου, καλούμε τον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Θανάση Κατσαρή να οδηγήσει τον Α.Σ. σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του για να συζητήσουν και να αποφασίσουν παρούσας και της εκλεγμένης διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και παρόντος και του προέδρου της και να διευκρινίσουν στο σώμα των μελών σχετικά με την υποψήφια επένδυση μετά την πρόταση που έκανε ο όμιλος επενδυτών για να αποφασίσουμε αν εγγυηθούμε για τα χρέη της ΠΑΕ, όπως ζητούν με επιστολή τους μέσω του Τύπου!!!
Όπως επίσης ζητάμε από τον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Κατσαρή την ολοκλήρωση και ενημέρωση του πορίσματος ελέγχου της επιτροπής διαφάνειας μέσω του ορκωτού λογιστή.
Σύντομα, σύντομα, σύντομα για να μπορούμε να εγγυηθούμε για τα χρέη της ΠΑΕ.
Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Μέλη Α.Σ.»

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: