Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse!!

Εθεάθη να αγοράζει ecstasy, κοκαΐνη και κεταμίνη
Οι τελευταίες ώρες της Amy Winehouse
Πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες πριν από το θάνατο της Amy Winehouse έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την αστυνομία τα αίτια του θανάτου της, οι κυριακάτικες εφημερίδες της Βρετανίας αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια εθεάθη να αγοράζει ναρκωτικά στο Κάμντεν την Παρασκευή το βράδυ, μεταξύ των οποίων χάπια ecstasy, κοκαΐνη, ηρωίνη και κεταμίνη.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μετά τη διασκέδαση της στο Κάμντεν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει το πάρτι στο διαμέρισμα της όπου σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χρήση των ναρκωτικών ουσιών σε συνδυασμό με υπερβολική δόση αλκοόλ.
Ωστόσο άγνωστο παραμένει αν ήταν μόνη στο διαμέρισμα της. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ήταν άγνωστοι θαυμαστές της αλλά και κοντινοί της φίλοι έσπευσαν στο σπίτι της Winehouse για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη της.
Πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν από ένα λουλούδι έξω από το σπίτι της, άδεια μπουκάλια από μπίρες αλλά και αποχαιρετιστήρια σημειώματα. Ένα από αυτά έγραφε χαρακτηριστικά: «Πολύ εύθραυστη, πολύ όμορφη και υπερβολικά μεγάλο ταλέντο για τον κόσμο αυτό».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας η ημερομηνία διεξαγωγής της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα το πρωί.
ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: