Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Του ζήτησαν βελτίωση, ζήτησε μεταγραφές!!

Οι Ζαγοράκης - Βρύζας, ανήσυχοι από την εικόνα του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν για συστάσεις με τον Μπόλονι, ο οποίος όμως ζήτησε δύο μεταγραφές. Για υποψήφιους επενδυτές και.. plan b μίλησαν στους παίκτες.
Του ζήτησαν βελτίωση, ζήτησε μεταγραφές!
Αν και οι περισσότεροι τις Κυριακές ξεκουράζονται, οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας δουλεύουν... υπερωρίες για το καλό του ΠΑΟΚ. Αμφότεροι συναντήθηκαν το μεσημέρι με τον Λάζλο Μπόκονι, ραντεβού στο οποίο παρών ήταν και ο Παντελής Κωνσταντινίδης και συζήτησαν για τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, αλλά και για τις μεταγραφές. Το δίδυμο της διοίκησης ζήτησε από τον Ρουμάνο τεχνικό να μην επηρεάζεται από τα όσα γίνονται στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, ενώ εξέφρασαν και την ανησυχία τους για τις εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά.

Από την πλευρά του ο προπονητής του “Δικεφάλου” επανέλαβε την ανάγκη για δύο μεταγραφές, ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει την διαφορά, ενώ στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Βαλερένγκα.

Οι Ζαγοράκης και Βρύζας μετά την συζήτηση επισκέφθηκαν και την Σουρωτή, όπου πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησαν για περίπου δέκα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Και από αυτούς ζήτησαν να μην επηρεάζονται από όσα διαβάζουν για τους υποψήφιους επενδυτές και τους τόνισαν, πως ό,τι και να γίνει δεν υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα, αφού έχουν έτοιμο και το εναλλακτικό σχέδιο. “Θέλουμε η ομάδα να διατηρηθεί στα ίσια αγωνιστικά επίπεδα με αυτά των προηγούμενων χρόνων.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας, όπως πιστεύουμε πως θα πρέπει να κρατήσετε την νοοτροπία του νικητή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζαγοράκης και συνέχισε: “Είμαι σίγουρος πως ακούτε και διαβάζετε για τα όσα γίνονται στα διοικητικά. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί όλα είναι ρευστά. Για εκείνο όμως που θα πρέπει να είστε σίγουροι είναι πως η διοίκηση έχει και σχέδιο "B" το οποίο είναι ικανό να οδηγήσει εκ του ασφαλούς χωρίς προβλήματα την ομάδα έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε από εσάς το καλύτερο δυνατό”.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: