Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Έμεινε Μπακού"ρι" από γκολ!!

Με το στείρο 0-0 έληξε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ στη Σλοβενία, καθώς η Μπακού ήταν σκληρότερο... καρύδι από την Οντράντσι την οποία είχε συντρίψει 5-0.
Έμεινε Μπακού"ρι" από γκολ
Μπακού “ρι” έμεινε η ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα γκολ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στη Σλοβενία. Μετά την 5άρα στην Οντράντσι, οι “κιτρινόμαυροι” παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στη Μπακού, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός πάντως δεν εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αφού αυτά τα παιχνίδια πραγματοποιούνται για να δει αν οι παίκτες του έχουν αφομοιώσει αυτά που ζητά στις προπονήσεις.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λυμπερόπουλο, τον Σιαλμά και τον Κάρλος, καμία από αυτές όμως δεν ήταν αρκετές για να ανοίξει το σκορ. Φιλότιμες προσπάθειες έκανε και ο Δημήτρης Σιαλμάς ο οποίος είχε 2-3 καλές στιγμές.
Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε περισσότερο ενώ δόθηκε και χώρος στους Αζέρους για κάποιες ευκαιρίες, κάτι που δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν στο πρώτο ημίωρο, λόγω της συμπαγής αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ. Ευκαιρίες υπήρξαν αλλά αυτό δεν απέτρεψε αμφότερες τις ομάδες να μείνουν... άσφαιρες.
Εν ολίγοις, η ουσία του συγκεκριμένου φιλικού ήταν ότι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έβγαλε περισσότερα συμπεράσματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είχε στη σύνθεσή του δύο γνωστά ονόματα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Τσεσνάουσκις και Βερπακόφσκις που είχαν αγωνιστεί με τη φανέλα του Εργοτέλη.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Σιαλμάς, Κάρλος, Λαγός, Λυμπερόπουλος.

Μπακού: Α. Μαμάντοφ, Μαχαράμοφ, Σαβίνοφ, Σουίτς, Κάρκμπο, Ε. Μαμάντοφ, Αλίγιεφ, Πάρκις, Βερπακόφσκις, Ιβάνοβς, Τσεσνάουσκις.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: