Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

"Έτσι έχασα τα λεφτά μου"

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εξηγεί πώς έπεσε θύμα Έλληνα "χρηματιστή".
"Έτσι έχασα τα λεφτά μου"
Η περιπέτεια του τοπ μόντελ ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010, όταν όπως υποστηρίζει, έδωσε στον φερόμενο ως χρηματιστή, Αλέξανδρο Γκουντή, μέσω της μάνατζέρ της, χρήματα.
«Η επιταγή που έδωσα ήταν προκαταβολή μου για διαφήμιση ρούχων που θα έκανα σε ελληνική εταιρεία. Ο συγκεκριμένος κύριος πρότεινε στη μάνατζέρ μου να του δώσει την επιταγή ώστε εκείνος να επενδύσει τα χρήματα και να μας επιστρέψει πολύ περισσότερα», δηλώνει η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.
Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η ίδια υποστηρίζει ότι ο «χρηματιστής», είχε πει στη μάνατζέρ της ότι θα έβαζε χρήματα σε λογαριασμό της σε τράπεζα, σε δύο δόσεις στις 31 Μαΐου 2011 και στις 13 Ιουνίου 2011, κάτι όμως που δεν συνέβη. Ο ίδιος οπισθογράφησε την επιταγή και στη συνέχεια την έδωσε σε συνεργάτη του, ο οποίος και την εισέπραξε.
Όπως λέει το διάσημο μοντέλο, ήταν η πρώτη φορά που έχασε χρήματα με τέτοιο τρόπο, ενώ παρουσιάζεται δύσπιστη στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με Έλληνες επιχειρηματίες.
«Έχω διάφορες προτάσεις από Ελλάδα, θα δούμε! Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η υπόθεση και θα μιλήσουμε και για αυτά. Πάντως, ομολογώ ότι δεν μου αρέσει να έρχομαι σε μια χώρα όπου με εξαπατούν. Βέβαια, ο κόσμος με αγαπά και τον αγαπώ κι εγώ, αλλά αυτή η υπόθεση με πείραξε πολύ ηθικά. Η Ελλάδα με πλήγωσε», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: