Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Εξετάζουν σοβαρά Τζιόλη

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι πλέον από τους βασικούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, εφόσον βέβαια γίνει άλλη μεταγραφή. Προς το παρόν, πάντως, στον Πειραιά δεν έχουν μπει στη διαδικασία επαφών. Ξεκαθαρίζει άμεσα του Κώστα Μήτρογλου.



Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βάλει προσωρινό... stop στις μεταγραφές. Ωστόσο, την τελική του απόφαση για το αν θα χρειαστεί άλλος παίκτης θα την πάρει μετά το φιλικό με τη Γουέστ Μπρομ στις 4 Αυγούστου.
Όσο περνούν λοιπόν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κάνει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα κίνηση για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, υπό την προϋπόθεση ότι θα ανάψει το... πράσινο φως ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στο λιμάνι θέλουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίζουν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ως αξιόλογη προοπτική.
Ο 26χρονος αμυντικός χαφ έχει κάνει πρωταθλητισμό με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και παραστάσεις από την Εθνική ομάδα. Παράλληλα είναι σημαντικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας το γεγονός πως είναι γηγενής.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, επαφή με την πλευρά του παίκτη δεν έχει γίνει ακόμα. Όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει διερευνητική... κρούση μέσα στο προσεχές διάστημα. Εν συνεχεία βέβαια, η πορεία των επαφών θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση του Βάσκου τεχνικού...
Από εκεί και πέρα υφίσταται το ζήτημα του Κώστα Μήτρογλου. Για τον νεαρό φορ έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό και έτσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα...

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: