Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μετά τον Βόλο ο χαφ

Δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα στρέψει τις επόμενες ημέρες την προσοχή του στη λίστα με τα ονόματα που έχουν προταθεί, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να έχει αναλάβει το έργο της εύρεσης του ποδοσφαιριστή, που θα δώσει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις, όπως άλλωστε ίσχυε και με τις περιπτώσεις των Σορλέν και Φερνάντες, οι υποθέσεις των οποίων «ναυάγησαν».
Οι όποιες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα, με την ελπίδα να έχουν προχωρήσει και ορισμένες υποθέσεις αποδεσμεύσεων. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια παικτών, που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, ενώ υπάρχει αναμονή για το θέμα των Αράβων επενδυτών. Στα αγωνιστικά, μόνο τη νίκη θέλει ο «Δικέφαλος» του Βορρά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Μάκης Χάβος θα διατηρήσει το 4-2-3-1 το οποίο χρησιμοποίησε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Σνάουτσνερ και Λίνο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ. Οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: