Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μοίρασαν τεσσάρες!

Την ένατη νίκη σε δέκα εντός έδρας ματς πέτυχε η Βιγιαρεάλ, 4-2 επί της Οσασούνα, ενώ σαρωτική ήταν η Σοσιεδάδ, που διέσυρε με 4-0 τη Χετάφε στη Μαδρίτη! «Τρίποντο»-ανάσα για Χιχόν και Σαραγόσα.Δέκα αγώνες μέσα στο «Μαδριγκάλ» συμπλήρωσε φέτος για το πρωτάθλημα η Βιγιαρεάλ και μόνο η Βαλένθια έχει καταφέρει να της «κόψει» βαθμούς! Το «κίτρινο υποβρύχιο» επικράτησε για ένατη φορά στο σπίτι του, κερδίζοντας με 4-2 την Οσασούνα και παραμένοντας σίγουρα τρίτη. Η επικράτηση, πάντως, δεν ήταν και πολύ εύκολη για την ομάδα του Γκαρίδο, η οποία προηγήθηκε στο 22' με τον Ρούμπεν, είδε όμως τον Βαντός να ισοφαρίζει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Κάνι, το γκολ του Καπντεβίλα στο 65' έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Καλέχα στο 71' μείωσε σε 3-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον. Το γκολ του Ροντρίγκες, όμως, στο 83' έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες της Οσασούνα η οποία με αυτό το 4-2 συμπλήρωσε οκτώ ήττες μακριά από την Παμπλόνα!

Την ίδια ώρα, η Σοσιεδάδ πραγματοποιούσε την καλύτερη εμφάνιση στην φετινή σεζόν. Οι Βάσκοι μετρούσαν τέσσερις σερί ήττες αλλά επέστρεψαν με τον πειστικότερο τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, διασύροντας με 4-0 την Χετάφε στην Μαδρίτη. Δύο γκολ από Πριέτο και τον Γκρίεζμαν στο πρώτο μέρος έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση της Σοσιεδάδ, ενώ ο Αρανμπούρου σκόραρε άλλες δύο φορές στο τέλος του αγώνα και η βασκική ομάδα πήρε το τρίτο της διπλό για φέτος.

Νίκες-ανάσα για Χιχόν και Σαραγόσα, με την πρώτη να πετυχαίνει νίκη έπειτα από 11 αγωνιστικές επικρατώντας εύκολα 2-0 της Έρκουλες και τη δεύτερη να κερδίζει 1-0 στο ντέρμπι της ουράς τη Λεβάντε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο (15/01)

Χετάφε-Σοσιεδάδ 0-4 (10' πέν. Πριέτο, 33' Γκρίεζμαν, 87', 89' Αρανμπούρου)
Χιχόν-Ερκουλες 2-0 (1' Μπαράλ, 30' Κάσες)
Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 4-2 (22' Ρούμπεν, 50' Κάνι, 65' Καπντεβίλα, 83' Ροντρίγκες - 47΄Βαντός, 71' Καλέχα)
Σαραγόσα-Λεβάντε  1-0 (45' Γκάμπι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: