Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Δεν υπάρχει επαφή για Βέλλιο!

Μπορεί οι πληροφορίες να  αναφέρουν ότι ο Απόστολος Βέλλιος είναι ένα βήμα πριν από την ΑΕΚ, όμως στον Ηρακλή δεν γνωρίζουν τίποτα για το ενδιαφέρον της «Ένωσης» προς τον νεαρό επιθετικό.
Το γεγονός ότι υπάρχει «καπνός» στην περίπτωση του Βέλλιου, από πλευράς ΑΕΚ, ισχύει. Άλλωστε το επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή. Από τον Ηρακλή όμως δεν επιβεβαιώνεται η «φωτιά».
Οι άνθρωποι του «Γηραιού» ισχυρίζονται ότι από την ΑΕΚ δεν έχει υπάρξει ούτε… τηλεφώνημα. Μάλιστα, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη τους στους «κιτρινόμαυρους» και τονίζουν ότι μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του.
Οι Θεσσαλονικείς, άλλωστε, αφού δεν έχουν μιλήσει ακόμη με τους «Ενωσίτες», δεν έχουν γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις τους. Σε περίπτωση που από την ΑΕΚ θελήσουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις για τον νεαρό επιθετικό, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Ηρακλής θα ζητήσει εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα . Σε πρώτη φάση, ο παίκτης που θέλουν να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα είναι ο Λεονάρντο (που ενδιέφερε και τον Πανιώνιο).
Μόνο «τελειωμένη υπόθεση» λοιπόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η μετακίνηση του Βέλλιου στην ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: