Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα...Ντεμπούτο για το 2011

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια


Καί πάλι μαζί μετά από πολύ καιρό, καί η αλήθεια είναι ότι ψιλιχαθήκαμε λιγάκι.Πρώτη φόρα τα λέμε γιά το νέο έτος από εδώ, καί επί της ευκαιρίας, αν καί λιγάκι καθυστερημένα, θα ήθελα να στείλω της θερμότερες ευχές μού γιά υγεία χαρά καί ευτυχία, στον καθένα σας πρωσοπικά καί της οικογενειές σας.

Όσο αφορά στα στοιχηματικά μας τώρα, ας εύχηθούμε αυτή η χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, πρώτα απ΄ όλα να έχουμε καθαρό μυαλό σωστότερες επιλογές γιά να βάζουμε καί περοσσότερες φορές χέρι στα κέρδη.


Πάμε τώρα να δούμε τι θα παίξει γιά σήμερα η στήλη στο πρώτο κείμενο γιά το 2011,
καί ας ελπίσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί


Albacete - Taragona   (1)

Τρελά πράμματα κάνει τον τευλευταίο καιρό η Albacete για τα δεδομένα της καί την ανωμαλία πού την δέρνει, είναι μεγάλο επίτευμα οι 3 σερί νίκες.Μάλιστα όπως κοιτώ καί τα κιτάπια, 3 σερί νίκες έχει να κάνει από την περίοδο 2006-2007 !!.

Παρουσιάζεται πολύ σφιχτή στην άμυνα καθώς δεν δέχεται γκόλ γιά 3 σερί αγώνες.Κουτσά στραβά στην επίθεση βάζει ένα γκόλ καί κερδίζει τα μάτς. Εντός έδρας είναι δυνατή καθώς σε 9 αναμετρήσεις μετρά 3 νίκες αλλά καί 5 ισοπαλίες καί 1 ήττα.

Νίκη γιά την Taragona έπειτα από 8 αγώνες χωρίς τρίποντο, κέρδισε με σκόρ 1-0 την ομάδα της Valliadolid.Oi φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία από της χειρότερες επιθέσης της κατηγορίας, με 14 γκόλ μόλις σε 19 παιχνίδια.Εκτός έδρας είναι φανερό πως δε τσουλάει η ομάδα αφού σε 9 παιχνίδια έχει πετύχει όλο κι όλο 1 νίκη.

Θα πάω με την φόρμα καί την έδρα της Albacete καί θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση (2,05). Την προτίμησα την περασμένη αγωνιστική στην νίκη της επι της Las Palmas στο παχυλό διπλό πού μας χάρισε, θα την ακολουθήσω καί σήμερα.



Lens - Saint Etienne   (1)

Πρώτα παιχνίδια γιά το νέο έτος στο πρωτάθλημα Γαλλίας μετά την διακοπή των εορτών.Σε καλή βαθμολογική θέση η Saint Etienne ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.Πρίν την διακοπή ήταν σε καλή φόρμα αφού ήταν 8 αγώνες αήττητη.Την περασμένη βδομάδα αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν το έχω καί πρόχειρο τώρα, πρέπει να έχασε στο κύπελλο από την Clermon.

Η Lens από την πλευρά της πρίν την διακοπή ήταν για σφαλιάρες, καθώς δεν είχε νίκη γιά 6 σερί αγώνες, ας ελπίσουμε με το καλό να κάνει σήμερα σεφτέ.Ενα παιχνίδι λιγότερο έχει η Lens αυτό με την Caen.Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων μιλάνε γιά τελικό, πλήν της νίκης οπιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό καθώς θα ξεφύγουν οι από πάνω ομάδες.

Θα ρισκάρω στο μεγαλύτερο κίνητρο της επιβίωσης της Lens καί θα προτιμήσω τον άσο σε απόδοση (2,50)



Jaguares - Club America   (1)

Πάρα πολύ καλή η Jaguares την περασμένη αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα με σκόρ 0-2 μέσα στην έδρα της Necaxa .Πολύ σοβαρή σε άμυνα καί επίθεση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντιπαλό της, μάλιστα αν ήταν καί λίγο πιό προσεκτική θα μπορούσε να πετύχει καί άλλο τέρμα.

Aσχημη εμφάνιση καί ήττα εντός έδρας γιά την America η οποία σε κανένα σημείο τού αγώνα δεν έδειξε ότι μπορει να απηλήσει την Pachuca από την οποία καί έχασε με 0-2.Μετά την ήττα υπήρχαν αποδοκιμασίες καί φωνές για την εμφάνιση καί το κακό αποτέλεσμα.Μάλιστα φίλοι της ομάδας ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση τού προπονητή τους.Γενικώς το κλίμα πού υπάρχει στην América δεν είναι καί το καλύτερο δυνατό την δεδομένη στιγμή.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η  Jaguares η οπoία έχει καί καλή παράδοση στα έντός έδρας με την América. Θα ρισκάρω στον άσο της Jaguares σε απόδοση (2,35)



Στη σούμα λοιπόν έχουμε καί λέμε : Albacete - Lens - Jaguares.

Τώρα όπως νομίζεται εσείς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ..




Καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: