Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς διόδια στο Βόλο

«Ασπρόμαυρος» θα βαφτεί ο δρόμος από Θεσσαλονίκη – Βόλο με ένα  σύνθημα: «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω». Περίπου 3.000 οπαδοί του Δικεφάλου αναμένεται να αγνοήσουν τα διόδια
Αφετηρία η Θεσσαλονίκη. Προορισμός το ασπρόμαυρο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου. Ενδιάμεσα; Τα διόδια που… δεν θα εισπράξουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πάνω από τρεις χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες αναμένεται να κάνουν χρήση του «Δεν πληρώνω διόδια». Αν συνυπολογίσουμε τους οπαδούς που έχουν πάρει εισιτήριο από τις γύρω περιοχές (Λαμία, Λάρισα, Τρίκαλα) μαζί εκείνους από Θεσσαλονίκη και Βόλο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσουν τους 5.000.
Μάλιστα, η «Θύρα 4» έχει ενημερώσει όλους τους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ να  μην λάβουν ει υπ όψιν τους τούς σταθμούς διοδίων που θα συναντήσουν και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον Βόλο χωρίς να πληρώσουν.
Αξίζει να τονιστεί ότι η πορεία θα συνοδεύεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη που θα χωρίσει τα λεωφορεία ανά δυάδες –τριάδες  και όλα τα λεωφορεία θα σταματήσουν λίγο πριν  τη Θεσσαλική πόλη για έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: