Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Ταβάνι το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ»

Μισοάδειο είδε το… ποτήρι της εμφάνισης της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.
«Ταβάνι το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ»
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο αγαπημένος των οπαδών της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι εκείνη είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Τόνισε, ωστόσο, πως οι απαιτήσεις που έχει απ’ την ΑΕΚ δεν του επιτρέπουν να χαίρεται μόνο μ’ αυτό ή να αλλάξει την άποψή του ότι έχει χαμηλό «ταβάνι» ως ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγκιοζόπουλος:
Για το πώς «εισέπραξε» την εικόνα της ΑΕΚ στη Ρωσία: «Επειδή έχω πολλές απαιτήσεις από την ΑΕΚ, δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της στη Ρωσία. Δεν πείθει η ΑΕΚ, κακά τα ψέματα. Το μόνο που μπορούμε να ελπίσουμε είναι αυτή η βελτίωση που δείχνει με την αλλαγή προπονητή, να τη βοηθήσει τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει, όμως, να έχει και συνέχεια. Θα δούμε τι θα πετύχει και ο νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως είναι δομημένη η ΑΕΚ, δεν μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα παραπάνω».
Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να παίξει καλύτερα: «Κοντά σ’ αυτό που είδαμε στο α’ ημίχρονο είναι το επίπεδο της ΑΕΚ, έχει ταβάνι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο 25 χρονών. Ίσως και κάποιοι από τους παίκτες να μην ξέρουν ποια φανέλα φορούν, αλλά ο Κωστένογλου έδειξε στην προηγούμενη θητεία του ότι μπορεί να τους κάνει να συναισθανθούν την κατάσταση και το πού βρίσκονται.
Υπάρχουν παίκτες που όντως, σε άλλες εποχές πιο εύρωστες, η ΑΕΚ δεν θα τους είχε στο δυναμικό της, αλλά -έτσι όπως έχουν τα πράγματα- καλοί είναι. Το βλέπουμε με τον Λεονάρντο που ήθελαν να τον διώξουν το καλοκαίρι. Είναι καλός, προσφέρει, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει από ‘κείνον το κάτι παραπάνω».
Για το rotation του Κωστένογλου: «Χθες απέδειξε ο Κωστένογλου ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του -ανεξάρτητα απ’ το αν πρόκειται για παιχνίδι σε Ελλάδα ή Ευρώπη. Έτσι νομίζω ότι θα χειριστεί το ρόστερ όλη τη χρονιά, απ’ τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει βλέψεις πλέον στο Europa League».
Για τη Σούπερ Λίγκα γενικότερα: «Τι να λέμε τώρα. Δεν είναι πρωτάθλημα αυτό -που δεν ξέρεις με ποιες ομάδες θα ξεκινήσει, με ποιες θα τελειώσει και ποιες θα μπουν ενδιάμεσα. Νομίζω ότι δεν έχει πολλά αξιόλογα πράγματα να σταθούμε και αντικατοπτρίζει γενικά την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα».
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: