Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Με... σφραγίδα Μπόλονι!!

Οκτώ συνολικά παιχνίδια χωρίς ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συμπλήρωσε αισίως χθες στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα δεδομένα της πρόκρισης αλλά και η συνεισφορά του Λάζλο Μπόλονι στην εφετινή ομάδα.
Με... σφραγίδα Μπόλονι!
Έπειτα από δύο ισοπαλίες στην φάση των ομίλων απέναντι σε Τότεναμ (0-0) και Ρουμπίν στο Καζάν της Ρωσίας (2-2) χθες ήταν η τρίτη και η... φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε της Σάμροκ Ρόβερς με 2-1 στην έδρα του και έκανε σεφτέ στους ομίλους μπαίνοντας παράλληλα δυνατά στην «μάχη» της πρόκρισης για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.
Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι... σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση έχοντας συγκομιδή πέντε βαθμών και πλεόν βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την Τότεναμ (έχει 7 βαθμούς) έχοντας από κάτω τις Ρούμπιν Καζάν (σ.σ 4) και Σάμροκ (σ.σ 0).
Αυτομάτως το παιχνίδι με την Σάμροκ αποκτά βαρύνουσα σημασία για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του Μπόλονι μιας και με νίκη στην Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι φαβορί για την κατάληψη μία εκ των δύο θέσεων στον όμιλο.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: