Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Ερνέστο, μείνε μαζί μας"

Οι πρώτες επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν γίνει καιρό τώρα. Ο Ισπανός κερδίζει καθημερινά... πόντους και αναγκάζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επισπεύσει τις διαδικασίες για την παραμονή του.
"Ερνέστο, μείνε μαζί μας"
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή μετά τον αγώνα των ερυθρολεύκων με τη Ντόρτμουντ, στην οποία ο πρόεδρος των πρωταθλητών ζήτησε για μια ακόμα φορά από τον Βάσκο προπονητή να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμα.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Βάσκο, μπορεί να συνοψιστεί στα εξής: "Ερνέστο, μείνε μαζί μας για να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά και στην Ευρώπη".
Ο Ισπανός προπονητής δυσκολεύεται να πει το "ναι", αφού περιμένει να δει και αυτός πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τους επόμενους μήνες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα από τα παιδιά του.
Η επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό είναι να τον έχουν για πολλά χρόνια στον πάγκο τους. Το αν θα γίνει πραγματικότητα, είναι κάτι το οποίο θα μάθουμε πιθανότατα μετά τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.
Πάντως, την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο σκύλος, ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο υποστηρίζει πως ο Βαλβέρδε θα είναι το χρόνου κάτοικος Ισπανίας...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: