Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δεν μας τα λέει και τόσο καλά ο ΠΑΟΚ!!

Με το στανιό κέρδισε ο ΠΑΟΚ, έκανε την επαγγελματική του νίκη, αλλά όπως και να έχει για μια ακόμα φορά δεν ικανοποίησε. Σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα. Και σίγουρα το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι ένα κρίσιμο τεστ, ειδικά για τον Μπόλονι.
Δεν μας τα λέει και τόσο καλά ο ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ το έχασε με κάτω τα χέρια. Τον ΟΦΗ δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Και τώρα με τους Ιρλανδούς τα βρήκε σκούρα. Έφτασε να αγχώνεται για να νικήσει μια ομάδα, την Σάμροκ, που απλά ξέρει να τρέχει, αλλά δεν μετράει σε ποδοσφαιρική ποιότητα.
Και μας κάνουν και διάφορα ακόμα θέματα εντύπωση. Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί. Είναι και ότι πολλοί παίκτες δεν έχουν οξυγόνο στα πνευμόνια τους. Δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάντα άψογη φυσική κατάσταση, όπως ο Σάλπι, να μην μπορεί να τρέξει στο β’ μέρος επειδή είχε κλατάρει από την κούραση.
Κάτι δεν πάει καλά, λοιπόν. Η νίκη είναι νίκη, αλλά και η απόδοση είναι απόδοση. Κι αν δεν υπήρχε ο Βιερίνια, που κι αυτός περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, να βγάλει λόγω κλάσης τα κάστανα από την φωτιά, τότε θα είχε πέσει μουρμούρα σήμερα στην Τούμπα, αφού όπως είπαμε έρχεται και το ντέρμπι με τον Άρη.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: