Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Και πρωτάθλημα και πρόκριση"!

Μεγάλοι οι στόχοι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Αρίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολομβιανού μέσου στον "Novasport FM":
-τη νίκη επί της Σάμροκ: "Ήταν πιο δύσκολο το ματς από ό,τι περιμέναμε. Βάλαμε νωρίς το πρώτο γκολ, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση. Μας πίεσαν, αλλά είχαμε τη στήριξη του κόσμου και πήραμε τη νίκη. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πάντα πρέπει να παίζεις το ίδιο, με οποιονδήποτε αντίπαλο. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα, είτε παίζεις με τη χειρότερη ομάδα του κόσμου, είτε με την καλύτερη. Αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί. Θέλουμε την πρόκριση, η συμμετοχή μας στην Ευρώπη δεν είναι δευτερεύουσας σημασίας και πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".
-το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη: "Πλέον όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τον Άρη. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με πολύ μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για μας τους ίδιους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη".
-τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, αλλά είμαστε ακόμη μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε".
-τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη, με την πόλη, τη διοίκηση, τον κόσμο και την ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω πως στο τέλος και θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: