Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια...»


Μαρκόπουλος: «Συγχαρητήρια...»

Υποκλίθηκε στους παίκτες του για το άριστο παιχνίδι τους κόντρα στην πανίσχυρη Βαλένθια ο Σούλης Μαρκόπουλος, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τον υπέρ πάντων αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια, ο κόουτς του ΠΑΟΚ εξήρε την προσπάθεια των ασπρόμαυρων, μοίρασε συγχαρητήρια για την τεράστια επικράτηση απέναντι στις νυχτερίδες κι έδωσε το σύνθημα για διπλό επί της Λιμόζ την τελευταία αγωνιστική που παράλληλα με νέα ήττα των Ισπανών, μπορεί να δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης στον Δικέφαλο.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το σπουδαίο παιχνίδι τους και τη νίκη απέναντι σε μία πραγματική ομάδα που είναι άψογα οργανωμένη σε όλους του τομείς και όλα τα επίπεδα. Ξέραμε πως θα αγωνιστούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά δεν τούς επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είχαμε τις απαντήσεις και είχαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ. Όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: