Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ντιέγκο Κόστα: Ένας «τσαμπουκάς» που δεν τρώει ΠΟΤΕ κόκκινη!! (pics/video)


Ντιέγκο Κόστα: Ένας «τσαμπουκάς» που δεν τρώει ΠΟΤΕ κόκκινη (pics/video)

Αν ρωτήσουμε κάποιον πότε έφαγε τελευταία φορά κόκκινη ο Ντιέγκο Κόστα θα απαντούσε «χθες». Λάθος... Το sportfm.gr παρουσιάζει έναν παίκτη «τσαμπουκά» που έχει να δει κόκκινη, εδώ και έξι χρόνια.

Στην Αγγλία τον αποκαλούν «τραμπούκο» και «τσαμπουκά», ενώ εμείς θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε με επιείκεια τον τίτλο, του ποδοσφαιρικού «αλήτη».

Όμως αν δει κανείς αποκλειστικά και μόνο τα στατιστικά και κυρίως τις κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια ο Ντιέγκο Κόστα και όχι τις επίμαχες φάσεις, θα νομίζει πως πρόκειται για μια ποδοσφαιρική... παναγία.

Του Γιώργου Σπανομανώλη

Χθες απέναντι στη Γουότφορντ, ο Ντιέγκο Κόστα έκανε πάλι τα δικά του. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο Χουάν Κάρλος Παρέδες με τον οποίο ο Ισπανός επιθετικός των «μπλε», πιάστηκε στα χέρια.





Ας κάνουμε ένα πείραμα τώρα... Ας προσπαθήσουμε να ανασύρουμε από τη μνήμη μας, πότε ήταν η τελευταία φορά που θυμόμαστε να έχει δεχθεί κόκκινη κάρτα ο Ντιέγκο Κόστα.

Καλά μην προβληματιστείτε από την ικανότητα της μνήμης σας αν δεν το θυμάστε, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Περίπου έξι.

Για να είμαστε ακριβείς, η τελευταία φορά – ιστορική σίγουρα – που διαιτητής απέβαλε τον Ντιέγκο Κόστα, ήταν στις 24 Μαρτίου του 2010 (!), όταν ως παίκτης της Βαγιαδολίδ τότε, είχε αποβληθεί σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Εσπανιόλ.

inner

Με σεβασμό στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του, παρουσιάζουμε 10 στιγμές που υπήρξε πραγματικά... «βρώμικος».

Σαν τα κοκόρια με τον Σερζ Οριέ



Σαφώς θυμάστε το περιστατικό με τον Νταβίντ Λουίζ. Βέβαια μετά από καιρό ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως θα τον ήθελε συμπαίκτη στην Παρί.

inner

Παλιές καλές στιγμές με Σισοκό...



Τον Ντιέγκο Κόστα ΔΕΝ θα τον μαρκάρεις... Τον ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ.

Και σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Γκάμπριελ.

inner

Στο ψαχνό του Εμρέ Τσαν.

inner

Εδώ παίζει απλά τυφλόμυγα με τον Κοσιελνί...

inner

Τα βάζει ακόμα και με σκληρούς...

inner*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: