Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Επιστροφή Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο, μέσω... Τζάκσον Μαρτίνες!!


Επιστροφή Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο, μέσω... Τζάκσον Μαρτίνες

Να φέρει πίσω στην Μαδρίτη τον Ντιέγκο Κόστα θα προσπαθήσει το καλοκαίρι η Ατλέτικο, έχοντας στην τσέπη της τα 40 εκατομμύρια από την πώληση του Τζάκσον Μαρτίνες.

Τον... επαναπατρισμό του Ντιέγκο Κόστα στην Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει, σύμφωνα με τη Daily Mail, η διοίκηση των Ροχιμπλάνκος.

Μετά την πώληση του Τζάκσον Μαρτίνες στην κινέζικη Γκουανγκζού Εβεργκράντε με το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε βλέπει με... καλό μάτι την επιστροφή του νυν επιθετικού της Τσέλσι, στο Βιθέντε Καλντερόν. Σύμμαχος της Ατλέτικο, φυσικά, η παρουσία του Ντιέγκο Κόστα στην ομάδα μέχρι και πριν από ενάμιση χρόνο αλλά και τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία του ο σύλλογος μετά την πώληση του Μαρτίνες.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει ο Ισπανός επιθετικός σε Μέσο της πατρίδας του, όταν είχε ερωτηθεί για το αν σκέφτεται να επιστρέφει στην Ατλέτικο είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ξέρεις. Η ζωή έχει πολλές ανατροπές. Κοιτάξτε που είναι ο Φελίπε Λουίς τώρα. Εγώ πάντα θα υποστηρίζω την Ατλέτικο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: