Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ολιτς: «Διορία σε Ριμπερί από τη Μπάγερν»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει δώσει διορία στον Φρανκ Ριμπερί, προκειμένου εκείνος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, έκανε με σημερινές (2/2) δηλώσεις του, στην «Vecernji List», ο Ιβιτσα Ολιτς.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός και συμπαίκτης του Γάλλου φορ, τόνισε ότι οι Βαυαροί έχουν ζητήσει από τον Ριμπερί να υπογράψει μέχρι τον Μάρτιο, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν θα τον υπολογίζει.

«Ο Φρανκ Ριμπερί είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή Λουίς Φαν Γκάαλ, στο ξεκίνημα της σεζόν. Τώρα η Μπάγερν του έδωσε διορία. Η θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι τον Μάρτιο ή ο Φαν Γκάαλ δεν θα τον υπολογίζει» είπε αρχικά ο Ολιτς.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ριμπερί είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Αριεν Ρόμπεν, παρότι ο Ρόμπεν είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι περισσότερο επαγγελματίας από τον Ριμπερί. Ο Φαν Γκάαλ είναι πολύ απαιτητικός προπονητής. Αναλύουμε κάθε παιχνίδι πολύ και θέλει να σκεφτόμαστε συχνά τα λάθη μας. Μας ζητάει να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και μας τονίζει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε βασικοί», κατέληξε ο Ολιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: