Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ξένοι διαιτητές στην Κύπρο


Η σημαία της Κύπρου Είδαν και απόειδαν στην Κύπρο με τους εγχώριους διαιτητές και προχώρησαν σε μια απόφαση που σίγουρα θα συζητηθεί (έχει εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες). Η εκτελεστική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας θα φέρει ξένους διαιτητές να σφυρίζουν τους αγώνες πρωταθλήματος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίας (1/2), μεταξύ άλλων, συζήτησε το θέμα που αφορά την κάθοδο ξένων διαιτητών / ανταλλαγή με ξένες Ομοσπονδίες για αγώνες του Πρωταθλήματος Marfin Laiki και του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα.
Μετά από γενικότερη συζήτηση του θέματος, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει ζητήσει από την Επιτροπή Διαιτησίας να αξιολογήσει τα δεδομένα και να ετοιμάσει κατάλογο για παιχνίδια του Πρωταθλήματος Marfin Laiki μέχρι την 23η αγωνιστική, καθώς και για παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα, που θα κρίνει ότι θα χρειαστεί την παρουσία ξένων διαιτητών.

Εάν κριθεί αναγκαίο από την Επιτροπή Διαιτησίας, τότε η απόφαση θα μπει σε εφαρμογή από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια: