Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

«Διορία στον Ριμπερί από την Μπάγερν»!


Στην αποκάλυψη ότι η Μπάγερν Μονάχου έδωσε διορία στον Φρανκ Ριμπερί για την επέκταση του συμβολαίου του προέβη ο Ίβιτσα Όλιτς, μιλώντας στην «Vecernji List». Ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε στην εφημερίδα της πατρίδας του ότι οι «Βαυαροί» ξεκαθάρισαν στον Γάλλο μεσοεπιθετικό ότι πρέπει να υπογράψει μέχρι τον Μάρτιο, διαφορετικά ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν θα τον συμπεριλαμβάνει άλλο στα πλάνα του.

«Ο Φρανκ Ριμπερί είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή στην αρχή της σεζόν. Τώρα, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου του έδωσε διορία. Πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο (το τρέχον λήγει το 2011) ή ο προπονητής δεν θα τον υπολογίζει άλλο», ανέφερε ο Όλιτς και πρόσθεσε:

«Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ριμπερί είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Άριεν Ρόμπεν, παρότι ο Ρόμπεν είναι σπουδαίος παίκτης. (Ο Ρόμπεν) Είναι περισσότερο επαγγελματίας από τον Ριμπερί. Ο Φαν Γκάαλ είναι πολύ απαιτητικός προπονητής. Αναλύουμε κάθε παιχνίδι πολύ και θέλει να σκεφτόμαστε συχνά τα λάθη μας. Μας ζητάει να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και μας τονίζει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε βασικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: