Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ρέινα: "Είμαστε απογοητευμένοι"


Ο Πέπε Ρέινα Το κλίμα απογοήτευσης που επικρατεί στη Λίβερπουλ μετέφερε ο τερματοφύλακάς της Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός γκολκίπερ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του «έχουν πληγωθεί από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν», αλλά και ότι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα.

«Όλα έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο Ρέινα που αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για το νέο συμβόλαιό του. «Η ομάδα είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει και έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πηγαίνουμε όσο καλά μπορούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε καλύτερα. Ευτυχώς, η αυτοπεποίθησή μας έχει ενισχυθεί και αν μείνουμε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση»

Ερωτηθείς για το αν έχει εμπιστοσύνη στον προπονητή του Ράφα Μπενίτεθ, ο Ρέινα ήταν αφοπλιστικός. «Με έφερε εδώ που είμαι, αυτό τα λέει όλα», απάντησε. «Πρέπει να ρίξετε μία ματιά τριγύρω στο γήπεδο για να καταλάβετε τι πιστεύει ο κόσμος γι�αυτόν. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για το μέλλον του. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και στις δύσκολες στιγμές να παραμένουμε ενωμένοι», κατέληξε ο 27χρονος τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: