Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αλλαγές εν όψει ο Πανθρακικού

Αλλαγές εν όψει ο Πανθρακικού

Ένας νέος-σχεδόν ολοκαίνουριος- Άρης θα εμφανιστεί κόντρα στον Πανθρακικό το προσεχές Σάββατο.
Και δεν είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου που αναγκάζει τον Έκτορ Κούπερ να πάρει βαθιές ανάσες και να δώσει ευκαιρίες ,αλλά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει , οι αξιοσημείωτες προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να σημειωθούν με βάση την εικόνα των τραυματιών αλλά και των τιμωρημένων.
Αν και χτες δεν είχαμε προπόνηση , αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε το καθιερωμένο -μετά το ματς- ρεπό, πολλά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από σήμερα(που οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στο Ρύσιο). Ο συνεργάτης του κ. Κούπερ, Χοσέ Κάρλος Φανταγκούσι, έχει πάρει στα χέρια του το πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού την Τετάρτη) και αναμένεται να ξεκινήσει την ακτινογραφία του Πανθρακικού και την προετοιμασία.

Εκτός Σηφάκης-Ρονάλντο-Ντέϊλι-Φερνάντεζ

Από την κερκίδα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση οι τρεις πρώτοι ενώ εξαιρετικά αμφίβολη έως πάρα πολύ δύσκολη είναι η επανεμφάνιση του τελευταίου.
Ο Σηφάκης και ο Ρονάλντο Γκιάρο, έχουν συμπληρώσει τέσσερις και επτά κάρτες αντίστοιχα και θα εκτίσουν την ποινή τους το Σάββατο, ο Ιρλανδός έχει δρόμο μπροστά του αφού είναι τραυματίας, ενώ ο Φερνάντεζ θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα σύντομα(ίσως σήμερα ή αύριο) αλλά θεωρείται παρακινδυνευμένο να επανεμφανιστεί με την ομάδα της Κομοτηνής.
Το καλό για τον Άρη και τον προπονητή του είναι ότι μπορεί να υπολογίζει και στον Ναφτί και στον Κόκε. Ο Γαλοτυνήσιος έχει απαλλαγεί και από την τιμωρία, λογικά και από τον τραυματισμό(θα μπει κανονικά σήμερα) και θα επιστρέψει στην κανονική του θέση στο κέντρο. Όσο για τον Ισπανό, έχει χτυπήσει στο ίδιο μέρος όπου είχε υποστεί προ ημερών την κάκωση αλλά αν δεν προκύψει κάτι θεαματικά απρόοπτο τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και δώσει το παρόν .
Σήμερα πάντως για το φόβο των Ιουδαίων ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ κ. Βαγγέλης Πανταζής, θα υποβάλει τον ποδοσφαιριστή σε μαγνητική για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί κάτι διαφορετικό πέραν την αρχικής διάγνωσης για επιβάρυνση του προηγούμενου τραύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: