Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Θύρα 7: «Προπονητή καλύτερο από Βαλβέρδε». «Ο πρόεδρος είχε ξεχάσει κάπου τα κλειδιά»

Θύρα 7: «Προπονητή καλύτερο από Βαλβέρδε». «Ο πρόεδρος είχε ξεχάσει  κάπου τα κλειδιά»

Αν και από το βράδυ της Δευτέρας και μετά την είδηση για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβλέρδε από την Βιγιαρεάλ, έχουν φουντώσει οι φήμες για επιστροφή του στον Ολυμπιακό, οι φανατικοί φίλοι των «ερυθρολεύκων» δεν φαίνεται να συμφωνούν.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως ανέφεραν στην Δευτεριάτικη εκπομπή της Θύρας 7 επιθυμούν έναν προπονητή καλύτερο από τον Ισπανό.

«Εμείς θέλουμε έναν καλύτερο προπονητή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μας την έσπασε που τον παρακαλάγαμε από τα Χριστούγεννα για να κλείσει. Ένα σωρό εκβιασμούς έκανε. Υπάρχουν προπονητές. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει την ικανότητα να βρει τεχνικούς», αναφέρθηκε σχετικά.

Όσον αφορά την συνέχεια της χρονιάς ειπώθηκε: «Εμείς κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε. Φέτος όμως στράβωσε από την αρχή το πράγμα. Πάλι καλά που προσπαθούν οι παίκτες και δίνουν πλέον την ψυχή τους για τη νίκη. Υπήρξαν και λάθη της διαιτησίας»

«Για το ματς με τον Πανιώνιο»

«Μας άρεσε που υπήρχε τσαμπουκάς και δύναμη. Ακόμα καλύτεροι την άλλη Κυριακή με Λεβαδειακό. Παίξαμε πολύ καλύτερα, αν και πάλι λείπανε κάποιοι παίκτες. Η ομάδα έχει πρόβλημα στο ψυχολογικό και προπονητικό μέρος».

«Ο πρόεδρος είχα ξεχάσει κάπου τα κλειδιά»

Για την συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκαλη που υπήρξε το Σάββατο, αναφέρθηκε: «Μην πιστεύατε αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Με τον πρόεδρο δοθήκανε εξηγήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ο πρόεδρος είναι και πάλι κοντά στην ομάδα. Είχε ξεχάσει κάπου εκεί κάτω τα κλειδιά. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Κόσμος, διοίκηση, προπονητής και παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: